VODIČ ZA SVADBU: Evo kako izabrati najbolju, a najjeftiniju muziku za venčanje!

Dobar bend traži od 1.500 do 5.000 evra, a ovde ne važi pravilo što skuplje, to bolje. Telegraf vam otkriva kako da izaberete najbolju muziku po najpovoljnijoj ceni i na šta sve morate da pazite kada organizujete svadbeno veselje

Pronašli ste ljubav svog života, rešili da zasnujete porodicu i doneli važnu odluku − venčavamo se. Ostala je još samo jedna sitnica − SVADBA, ali ta sitnica novopečenim bračnim parovima često može da se pretvori u noćnu moru, da ih košta mnogo, ali i da se pretvori u loš i suviše skup cirkus. Telegraf vam pomaže tako što otkriva koliko zaista košta najpovoljnija i najkvalitetnija svadbarska muzika u Srbiji, koliko traže najbolji pevači i što je najvažnije na šta treba paziti pri organizaciji ove važne ceremonije.

Prva i osnovna stvar jeste činjenica da se u poslednje vreme, za razliku od nekadašnjih folk posela i sličnih seljačizama za familiju iz dijaspore i unutrašnjosti, sve više organizuju svadbe na kojima se 80 odsto sviraju pop, rok i zabavne pesme, a 20 odsto narodnjaci, i to mahom oni najveći i svima poznati folk hitovi. S tim u vezi sve su traženiji bendovi koji ove zahteve mogu da pruže.

NA ŠTA TREBA PAZITI?

I za kraj: Korisne savete, informacije, utiske i preporuke možete pronaći širom interneta, ali ne zaboravite − svi imaju različiti ukus, kao i različite ideje šta žele od svog svadbenog veselja. Jedan od korisnijih kutaka na ovu temu je i forum na sajtu Ana.rs, kao i sajt Svezavencanja.com.

(Telegraf.rs)