MAGIC NIGHT MODA: Zablistajte i vi u najluđoj noći (FOTO)

Još samo malo je ostalo do trenutka u kojem ćemo odbrojavati sekunde koje nas dele od Nove godine. Znate li šta ćete obući za ovu priliku? Ako još niste smislili, imamo nekoliko predloga za vas

Svaki doček Nove godine predstavlja nadu u bolju budućnost. Zato većina nas ovaj praznik obeležava ne samo najlepšim željama, već i najlepšim stajlingom. Novogodišnja toaleta podjednako je važna kako ženama tako i muškarcima.

Već šesti put kreativni tim Magic Night-a odgovara na nedoumice šta obući, šta pokloniti ili gde otputovati za Novu godinu. Predloženi stajlinzi zadovoljili bi ukus i najprobirljivijih. Od izuzetno elegantnih haljina Marijane Mateus, svečanih večernjih odela brenda Barbosa, chick urbanih varijacija koje su prikazali brendovi Quiz i 7camicie, do opuštenih kombinacija džinsa i pamuka brendova Legend i Nesal, ili probranih komada za dame sa izgrađenim stilom modne kuće Allegra – izbor je bogat.

Sve što treba učiniti jeste prilagoditi ga individualnom stilu i planovima za doček 2014. Telegraf je za vas zavirio na pistu Magic Night by Vranac Pro Corde i donosi vam najupečatljivije i najpraktičnije predloge novogodišnjeg stajlinga.

(Promo)