U ŠTIKLAMA BEZ MUKE: Sprej protiv bolova u stopalima

Revolucinarni sprej za stopala, s blagim anestetikom, pružiće olakšanje svim modno osvešćenim damama koje obožavaju da nose visoke potpetice

Ako ste i vi ludi za vrtoglavo visokim potpeticama, ali ih se često odričete zbog nesnosnog bola u stopalima, znajte da će uskoro ovaj problem postati prošlost. Plastični hirurg iz Los Anđelesa osmislio je revolucionarno rešenje koje će vas oduševiti.

U pitanju je “Heel No Pain”, sprej za stopala s blagim anestetikom koji samo treba naprskati na tabane i pete, a bol će nestati kao rukom odnešen.

- Bez obzira na to koliko su vaše štikle visoke, nakon apliciranja spreja bol u stopalima će utrnuti na barem nekoliko sati. Ovo je sasvim dovoljno vremena da bez muke pregurate svaku glamuroznu zabavu – rekao je izumitelj, dr Rendal Hejvort, iz kompanije “Biochemistry”.

Za razliku od injekcija, ovaj sprej ne utiče na receptore bola u stopalima, zadužene da mozgu refleksno pošalju informaciju ako smo nezgodno stali i preti nam opasnost od uganuća ili preloma.

- Moram da priznam da, kao pratilac modnih trendova koji voli da nosi lepo stilizovane cipele i aktivno se bavi sportom, često i sam patim od bolova u stopalima, tako da sam razvio ovaj sprej kao olakšanje za sve nas – ponosan je doktor Hejvort.

(Telegraf.rs / Daily Mail / Biochemistry)