Trikovi za savršeno kićenje jelke

Unesite čarobnu novogodišnju atmosferu u svoj dom i okitite jelku na kojoj će vam pozavideti komšije, rođaci i prijatelji. Sve što treba da radite jeste da pratite sledeća uputstva

I dok neki vole jednostavno, elegantno i minimalistički uređene jelke, drugi pak preferiraju one šarene i vesele, prepune ukrasa. Bez obzira na to kakav je vaš ukus, postoje određena pravila koja i te kako mogu da vam pomognu prilikom ukrašavanja. Ukoliko ih se pridržavate, vaše novogodišnje drvce će biti lepše nego ikada.

Odaberite boju ili nijansu

Prevladavajuće boje na vašoj novogodišnjoj jelki ne moraju da budu crvena ili zlatna, ali činjenica je da ako želite da vam drvce bude besprekorno uređeno, trebalo bi da izaberete dve, najviše tri komplementarne boje. Odolite iskušenju da na drvce nabacate ukrase koji se uopšte ne slažu sa ostatkom asortimana samo zato što vam se sviđaju ili su vam slatki.

Završno ukrašavanje

Za potpuni utisak što bolje prekrijte kabal od lampica, a ispod bora stavite umotane kutije u obliku poklona čije se boje slažu s bojama vaših dekoracija na jelki. I uživajte u praznicima!

(Telegraf.rs)