Veliki ljubavni horoskop za maj: Vage, ovo će biti jedan od najlepših meseci u vašem životu

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Ljubavni život je svima u prethodnom periodu bio pod blokadom – dosta turbulencija i ograničenja u kojima smo se našli. Ali, pred nama je period kada će okovi popušati, stege olabaviti i vezanost odvezati. Maj mesec će nekim znakovima staviti dodatne okove, dok će neki biti oslobođeni istih.

Ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka, pogotovo rođeni u prvoj dekadi konačno mogu da predahnu. Ne samo zadnjih mesec, dva već zadnjih 7 godina su bili pod udarom sudbinskih dešavanja. Sada je vreme da mnogi Ovnovi srede svoj ljubavni život za stalno. Najveći broj pripadnika Ovna će upravo krz druženja, izlaženje i zabave uploviti u sudbinske ljubavi dok će oni koji su zauzeti svoje bračne i emotivne veze podići na viši nivo i uploviti u mirne vode.

Bik

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka će maj mesec i dalje osećati kao mesec iskušenja, prepreka, blokada, turbulencija po pitanju ljubavi. Sve veze koje su nestabilne će pucati pogotovo onima koji su rođeni u prvoj dekadi znaka. One stabilne će veze će biti pod testiranjem sudbine, kao i brakovi. Maj mesec će biti za mnoge Bikove težak i napet po pitanju emotivnog života. Pa, Bikovi naoružajte se strpljenjem, izbegavajte ulazak u konflikte sa voljenom osobom i pokušajte da donosite odluke hladne glave.

Blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj mesec će biti sudbinski po pitanju emotivnih dešavanja, pogotovo onima rođenim u zadnjoj dekadi znaka. Ali, uopšteno kod onih koji su rođeni u maju biće mesec stabilnosti, mnoge veze će se podići na još veći nivo, dok će slobodni pripadnici upoznati sudbinske ljubavi. Zauzeti će svoje emocije podići na viši nivo.

Rakovi

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj će biti promenljiv. Slobodni će maj provesti u određenim ograničenjima pa će teško stupati u ozbiljnije emotivne odnose. Zauzetima će period biti od visina do dubina, pa izbegavajte svađe i rasprave zbog nekih sitnica na koje pre niste obraćali pažnju, kao i na to da ćete jedan dan biti na sedmom nebu, dok ćete drugog dana „pasti“ i biti razočarani. Blagi oprez.

Lavovi

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka maj mesec je jedan od težih – period pun kočnica, otežavanja u emotivnim odnosima, posebno rođenima u prvoj dekadi. Slobodni pripadnici mogu upasti u rizične veze, koje će ih na kraju razočarati. Zauzetima je period pun trzavica. Pa, tokom ovog perioda izbegavajte rasprave sa partnerom i ne ulazite u konflikte. Slobodni neka izbegavaju udvaranje dosta starijih partnera, kao i ulazak u vezu sa istima.

Devica

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj će biti mesec bez većih promena, mesec koji će imati tek poneki impuls, tu i tamo. Sve u svemu, slobodnima će takođe ovaj mesec biti ravna linija bez bitnijih dešavanja. Potpuno ležerno.

Nastavak ljubavnog horoskopa pročitajte na sledećoj strani.

Vage

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog vazdušnog znaka maj mesec će biti mesec pun promena na bolje, pogotovo rođenima u zadnjoj dekadi. Sudbinski preokreti na bolje, slobodnima će ovaj maj mesec biti mesec velike verovatnoće da upoznaju svoju srodnu dušu u mestu u kom žive, dok će zauzeti više vremena provoditi sa svojom voljenom osobom. Maj mnogim Vagama može doneti trudnoću, pa se može reći da je maj jedan od najsrećnijih za ove znakove.

Škorpije

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka, posebno onima rođenim u prvoj dekadi maj će biti mesec ograničenja, poteškoća i malera. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebalo da izbegavaju nagli ulazak u veze sa osobama koje upoznaju tokom neke zabave, ali i u restoranima. Te veze će biti prolazne. Zauzeti pripadnici su na testu, zapravo njihove ljubavi, pa ako su klimave i nestabilne, urušiće se kao kula od karata. Onima koji su u braku manje trzavice, nesporazumi sa partnerom, pa blagi oprez.

Strelac

Foto ilustracija: Telegraf

U maj ulazite sa više optimizma, dolazi do promena u porodičnim, a i u ljubavnim odnosima. Nakon svega vraća vam se optimizam, dakle napravićete velike promene, naročito pripadnici prve dekade. Konačno će doći do stabilnosti, a sve gubitke pretvorićete u dobitke. Malo ćete biti iscrpljeni, ali se već krajem maja oporavljate. Bićete posvećeni nekome ko će vam biti od koristi u svakom smislu, dakle počinjete društveni život punom parom. Više entuzijazma i pozitivnih misli kada je maj u pitanju.

Jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici znaka Jarca će u maju staviti fokus na poslovne obaveze i vratiće se svojim obavezama. Možda im se na putu ka poslu ili na samom poslu desi neka emocija, ljubav je na pragu. A većina njih će razmišljati o prošlosti, možda vam se neko i javi upravo iz prošlosti. Rešićete zaostale dugove, a kraj maja u drugoj dekadi donosi dosta povoljnosti na poslovnom polju i nove saradnje. Kada je zdravlje u pitanju pripazite na hronične bolesti one mogu biti prisutne i dalje u maju, ali vremenom će se ublažiti.

Vodolije

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka, posebno oni rođeni u prvoj dekadi imaće dosta stagnacija i manjih blokada. Slobodnima će ovaj mesec biti bez promene statusa, moguće udvaranje od starijih osoba, pa u tom smislu i moguć ulazak u emotivnu priču. Zauzetim osobama ovog znaka manje nestabilnosti bez posledica. Pet minuta se svađate, pa se pet minuta volite kao nikada do sada. Tako da će maj biti dosta blag kada su u pitanju moguća dešavanja i promene.

Ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka u maju mesecu pogotovo rođeni početkom treće dekade mogu očekivati filmske ljubavi. Zauzetima će ovaj period biti romantičniji nego obično. Ali, i svima rođenima u znaku ribe maj će biti mesec nestvarnih i neobičnih ljubavi i ostvarivanje istih. Pa, i mesec u kojem će mnoge Ribe ostati u drugom stanju. Sve u svemu, odličan mesec po Ribe.

Za "Telegraf" piše astrolog Aleksandra Bjeljac

aleksandrabastro@gmail.com

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!