Dovoljni su sami sebi: Ovi horoskopski znakovi bi bili podjednako srećni i da zauvek ostanu sami

Vole kad ih oslovljavaju sa "neženja"...

foto: pixabay.com

Nema sumnje da zdrav ljubavni odnos može poboljšati vaš život na više nivoa. Međutim, ne žele svi da imaju sa kim da ostare. Život je često težak, ali sloboda i nezavisnost koje dolaze s njim podjednako su primamljivi kao i ljubavna veza.

Postoje čak i pojedini horoskopski znakovi koji vole svoju jedinstvenu fazu i žele da samostalni prostor da istraže ko su u stvari. Povremeni sastanci ovim horoskopskim znakovima predstavljaju dovoljnu dozu avanture, i oni se neće uznemiriti ako se flert ne pretvori u nešto više.

Pitate se da li ste jedan od njih? Proverite...

Lav

Neće vas voleti ako ne predstavlja centar vašeg univerzuma. Lavu je potrebno mnogo pažnje - možda više od onoga što partner može da pruži. Oslobađanje od svih obaveza Lavu omogućava uživanje u romantičnom pristupu mnogih različitih ljudi. Sve dok su iskreni prema sebi i drugima, nema ništa loše u tome da traže svoju slobodu.

Ribe

Poznato je da vaš horoskopski znak ima neograničenu maštu i deluje instinktivno. Vi ste kreativna duša koja je duboko povezana sa vašim unutrašnjim svetom i koja voli da provodi vreme samostalno - i to toliko da se lako izgubite u svojim mislima, snovima i raznim projektima. Zbog toliko toga što vam se mota po glavi, niste u potrazi za zajedništvom. Ne kažemo da ne uživate u druženju sa drugima. U stanju ste da život lako posvetite svojim strastima i ne propustite da imate partnera, ako to želite.

Devica

Svesni ste sebe i retko vas zanima druženje s nekim ko ne zadovoljava vaše (skoro) nemoguće standarde. Naučili ste važnost uživanja u životu od najranijeg doba. Sa vaše tačke gledišta, nema smisla dati svoje vreme i energiju nekome ako niste sigurni da će se to nastaviti. Nažalost, ta krutost često znači preskakanje mnogih romantičnih situacija dok čekate "onog pravog".

Foto-ilustracija: Pixabay

Ako izuzmete socijalnu stigmu koja postoji za one koji su samci, to je faza koja može imati iste prednosti kao i u vezi. Ako vaša ličnost ceni nezavisnost, slobodu i vreme sa sobom, postoji šansa da zaista uživate u samoći. Nastavite da radite na sebi, ali ako naiđe neko za koga smatrate da je vredan pažnje,

dajte mu šansu...

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(Telegraf.rs)