Vikend horoskop: Jedan znak posebno će uživati uz puno ljubavi i emocija

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

Foto: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove horoskopa za vikend koji je pred nama.

Astroloski aspekt trigona između Sunca i Neptuna donosi energiju zadovoljstva, zaštite i ispunjenosti. Od svih znakova upravo Ribe će osetiti najviše ovaj nebeski aspekt .

Aspekt trigona između Sunca i Neptuna je i aspekt koji budi i osvetljava sve duboko u nama. Sunce je svest, Neptun dubina. Sam trigon kao dobar aspekt može osvetliti, probuditi i izdići na vidalo i ono što je dobro, ali i ono što je loše u nama samima. Ali svakako je pozitivan aspekt pa ćemo i u pozitivnom duhu videti šta svaki znak može očekivati tokom vikenda.

OVAN

Aspekt ova dva tela kod vas se može manifestovati da ćete vikend poželeti da se osamite sa vašim partnerom, da se zatvorite u kuću i nikog ne primate u goste. Idealno ako imate dvorište, bazen pa da se na suncu odmarate i da upopunite ovaj aspekt i prosto doživite totalnu regeneraciji vas samih.

BIK

Tranzit ovog aspekta kod vas će se manifestovati kroz komunikaciju sa prijateljima, kretanjem, druženjem pa iskoritite ovaj tranzit da uživate u okruženju prijatelja koji na vas mogu preneti pozitivnu energiju i osećaj zadovoljstva.

BLIZANCI

Kod vas ovaj aspekt će se odnositi kroz novac, zaradu i sam posao. Moguće povećanje plate, ali i priliv neočekivanih finansija. Idealno da se okušate da igrate igre na sreću.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ova energija će delovati na duhovnost kod vas, osećaj mira, stabilnosti i jak naboj pozitivne energije u vama. Dan je idealan za šetnju prirodom, posetu verskom objektu, kao i šetnju kraj reke, kupanje...itd.

LAV

Kod vas dragi Lavovi ova energija će delovati na pitanje novca, ali i erotike. Očekujte iznenadne prilike za erotska dešavanja, mogućnost upravo na čudnim mestima, tajnim, kao i sa zauzetim osobama ili prosto da sa vašim partnerom promenite prostor ili uvedete nove igrice u vaš ljubavni život. Odličan dan za dobijanje novčane podrske drugih ljudi.

DEVICA

Drage Device ovaj aspekt može se manifestovati na partnerske odnose, da se desi ta čuvena magija pa da uplovite u neku romansu sa prijateljem,ili preko prijatelja da sretnete osobu koja će vas ostaviti bez teksta. Takođe dosta druženja, izlaženja preko prijatelja. Mogućnost upoznavanje i sudbinskog partnera.

Foto: Pixabay

VAGA

Očekujte promene pozitivne kroz posao, status ali i mogućnost flerta pa i nekog upuštanja u neku romansu sa osobom preko posla. Ovog vikend zdravlje i generalno stanje vašeg organizma su odlični.

ŠKORPIJA

Kod vas ovaj tranzit može dovesti ili vas odvesti put nekog daljeg putovanja, upuštanje u tajne emocije, zabranjene. Odličan vikend za duhovnost, učenje, ali i generalno planiranja odlaska negde van mesta prebivališta. Moguće neželjene trudnoće, kao i dosta ljubavnog zanosa sa osobama koje su ovde ali su možda stranog porekla, ili žive tamo, a ovde su zbog posla ili edukacije. Pa da upravo sretnete takvu osobu i upustite se u neku vrstu odnosa.

STRELAC

Kod vas ovaj tranzit može uticati na desavnja kroz polje doma, kroz ukućane. Poboljšanje ali i zarada neka, ili dobitak neke vrste. Neočekivani priliv novca i podrske drugih ljudi. Takođe i odličan period za ravnotežu i harmoniju kroz dom i ukućane.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Kod vas ovaj tranzit će uticati na partnerske odnose, na kretanje i generealno mogućnost kraćih putovanja.Dosta komunikacije, mogućnost upoznavanje partnera upravo kroz kretanje neko recimo kraj reka, jezera, verskih objekata. Dani vikenda odlični i za učenje, kao i to da ćete se osećati poprilično rasterećeni, imaćete volje da radite šta god poželite.

VODOLIJA

Kod vas energija ovog tranzita će uticati na novčane transakcije. Mogućnost profita, dodatne zarade kao i poklona materijalne ali i svih ostalih priroda. Takođe pod ovim aspektom mogućnost neočekivanog priliva novca pa okušajte se u igrama na sreću.

RIBE

Dani vikena vam donose energiju ljubavi, emocija. U vašem znaku boraviće i mesec pa svi oni koji žele ili priželjkuju trudnoću upravo mogu poraditi na tome tokom vikenda. Takođe osećaj ispunjenosti, dosta emocija i prosto ljubavni život kod vas će biti na prvom mestu tokom vikenda. Posvetite se partneru i uživajte. Jako lep vikend pred vama.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)