Septembar će nekim horoskopskim znakovima doneti velike promene: Vage čeka stresan period!

Aleksandra Bjeljac otkriva koje horoskopske znakove čeka promena u septembru

Foto: Pixabay.com

Septembar mesec lako može "uzburkati vodu" i doneti težak period nekim horoskopskim znakovima. Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove zodijaka do kraja septembra.

Sam početak septrembra najavljuje velike promene za sve horoskopske znake.

Kao što u životu obično imamo uspone i padove, isto tako je i kosmos prepun prevrtanja. Zvezde najavljuju promene za Škorpije, Rakove i Vage.

Naravno ni ostali nisu lišeni uticaja zvezda u prvim danima ovog meseca.

Pročitajte kakve promene donosi septembar:

Ovan

Možete očekivati velike promene od 10. septembra. Budite oprezni, vaš vladar kreće retrogratnim hodom, što će vam znatno otežati put do postizanja ciljeva. Bićete i nervozniji, i napetiji pa čak i svađalački nastrojeni. Pokušajte da se izbalansirate, prećutite sitne stvari koje vam smetaju i generalno pronađete "ventil" za smirenje. Ali već od treće dekade možete očekivati poboljšanje situacije na svim poljima. Pa dragi Ovnovi, to je samo par dana na koje morate da se pripremite.

Bik

Pred vama period koji je odličan da sve obaveze koje u prethodnim mesecima niste uspeli da završite upravo sada u septembru to učinite. Ipak ne preterujte, bićete i umorni, i isrpljeniji. Povedite malo računa da se ne forsirate previše, i pronađite malo vremena za opuštanje.

Blizanac

Pred vama je period bez većih promena. I dalje ste pod uticajem severnog mesečevog čvora. koji vas štiti i donosi srećne okolnosti na svim poljima. Iskoristite ovaj mesec za šta god. Samo na jednom polju morate da budete oprezni - moguće je prekidanje nekih prijateljstava, ili napetih situacija sa istima.

Rak

Septembar mesec će staviti akcenat na vašu karijeru, moguće da ćete imati previše posla, ali i nervoze kao i sukoba sa nadređenima. Izbegavajte ulaženje u konfliktne situacije zbog posla. Dosta ćete trošiti energije kroz isti. Pa idealno bi bilo da se relaksirate posle istog i povratite svoju enrgiju.

Foto: Pixabay.com

Lav

Septembar mesec će proteći bez većih promena. Lavovi rođeni na samom početku druge dekade mogu da primete promenu u raspoloženju.

Sve dobro proverite pre nego što krenete na put jer je moguće da vam se desi neki manji maler,  problem oko vremena ili kašnjenje na putu.

Devica

Ovo je period kada bi trebalo da izbegavate kredite, pozajmice i generalno novac drugih ljudi. Takođe je moguć pad energije i vitalnosti pa gledajte da se ne forsirate preterano. Ovaj mesec vam može doneti obnavljanje nekih starih veza, pa očekujte neočekivano.

Vaga

Vreme koje je pred vama najavljuje dosta promena i manjih nestabilnosti što kroz javnost, rad sa drugim ljudima ali i sa vama samima. Čeka vas stresan period prepun izazova, pa izbegavajte svaku vrstu konflikta sa drugima. Naredni period može biti pun nesanice, umora i iscrpljenosti.

Škorpija

Prva i druga dekada sepetembra najavljuju nervozu, promene i oscilacije kroz posao, ali i kroz privatan život. Bićete umorniji, isrpljeniji i skloni tome da planete zbog sitnice. Vedite računa u saobracaju.

Strelac

Ovaj mesec vam je vrlo povoljan. Sledi vam  uspešan period na poslu, ali i u privatnom životu. Situacija na poslu će se stabilizovati, ali emotivni život može biti burniji. Pokušajte da ne reagujete previše strastveno na svaku sitnicu.

Jarac

Vama septembar je otežaniji. Očekuje vas dosta prepreka, manjih blokada ali i dosta upornosti. Sve što zapocnete vi ćete izgurati, iako možda ne odmah, ali svakako hoćete. Imaćete dosta obaveza, koje će vam iscrpiti svu energiju. Vodite računa da se ne trošite previše. Možete da računate na manje nesuglasice u porodici.

Vodolija

Vodolijama je ovo odličan mesec za svaki vid komunikacije, dogovora, pregovora ili poslovanja. Bićete aktivniji, puni energije ali i nervozniji. Gledajte da pronađete vreme za sebe kao i za porodicu i dom. Takođe septembar je povoljan za ljubav pa je slobodnim Vodolijama ovo odlična prilika za upoznavanje, a one zauzete čeka jako lep period.

Ribe

Ribama je ovo mesec pun srećnih okolnosit,ali i pojačanih troškova. Bićete malo i nervozniji i napetiji, ali će vam srećne okolnosti nekako ići za rukom. Takođe vas čekaju lepe promene u domu, moguće renoviranje ili kupovina istog.  Iskoristite ovaj mesec najbolje moguce.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Da li se i vi nalazite na listi očajnih domaćica među horoskopskim znacima?!

(Telegraf.rs)