Sebični, lenji, nesigurni... Ova 3 horoskopska znaka su definitivno najgori ljubavnici Zodijaka

Vage možda znaju kako se da se kreću i šta da rade kako bi zadovoljili partnera, ali njihova sebičnost je toliko velika da ih ne napušta...

Foto: Pixabay

Mnogima je poznato koji su predstavnici horoskopa stručnjaci za seks, a sad je vreme da saznate ko i zašto "nema dobar odnos" sa ovim sportom. Nikad se ne zna sa čime ćete se možete suočiti...

Rak (22. juna - 22. jula)

Foto ilustracija: Telegraf

Emotivni pripadnici zodijaka, osim što su neverni, uglavnom zbog svoje ogromne nesigurnosti, u krevetu su izuzetno dosadni do granice zločina. Nemamo mnogo toga da kažemo, i to je jedan od razloga zašto su na vrhu liste.

Vodolija (20. januara - 19. februara)

Foto ilustracija: Telegraf

Možda znaju kako se da se kreću i šta da rade kako bi zadovoljili partnera, ali njihova sebičnost je toliko velika da ih ne napušta, kao i u drugim oblastima njihovog života. Ako mogu da legnu u krevet s partnerom, brinu samo o sebi. Nema razgovora o potrebama drugih. Ubedljivo najveća frustracija zodijaka.

Ribe (20. februara - 20. marta)

Foto ilustracija: Telegraf

Pojedini ih čak smatraju pornografskim, ali od teorije do prakse stvari su nešto drugačije. Ključna reč je mekoća. Oni su lenji i preteruju sa udobnošću i opuštanjem, što se ogleda i u njihovim seksualnim praksama.

(Telegraf.rs)