Međuljudski odnosi na ispitu: Astrolog otkriva koji dan je najbolji za pregovore, a koji za ljubav

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca, što najavljuje dinamiku od ranog jutra. Puno priče, poruka i poziva. Svemu tome dimenziju daje pun Mesec prvog radnog dana.

Pun Mesec uvek donosi eskalaciju određenih tema i emotivnih doživljaja. Sada možete očekivati razrešavanje određenih vaših planova i ideja, donošenje odluka i informacije ili vesti koje ste čekali. Preispitajte sve informacije koje dobijate, ali i pripazite da iz brzopletosti i površnosti ne otkrijete važne detalje drugima.

U večernjim časovima imamo lep aspekt između Merkura i Saturna koji nam daje podršku za važne dugoročne planove i projekte. Donesite važne odluke. Pokrenite blog, pisanje ili objavu knjige. Tog dana je Merkur na poslednjem stepenu znaka Škorpije što može doneti završetak nekog odnosa, posebno usled veoma oštrih reči i rasprave. Ukoliko ste spremni da odete do samog kraja, onda obavezno iskoristite ovaj aspekt i promenite svoj život iz korena. Dobar je i za potraživanje duga ili pozajmice.

U utorak Merkur ulazi u znak Strelca, što će doneti aktivaciju potpuno drugih tema. Obrazovanje, usavršavanje, putovanja, inostranstvo i pitanja zakona i zvaničnih dokumenata postaće naša svakodnevnica. S obzirom da Merkur prelazi u znak Strelca u večernjim časovima, tokom celog dana u utorak vladaće napeta atmosfera koja će voditi u potencijalne sukobe i prekide odnosa.

U sredu nam se Mesec seli u emotivni znak Rak što donosi potpuno drugu atmosferu. Pitanja porodice, bliskih članova, ukućana, majke i dece, roditeljstvo. Pokrenuće se pitanja nekretnina i privatnog biznisa. Javite se osobama koje volite i koje su vam bliske, kao i onima sa kojima se niste čuli duže vreme. Obnovite kontakte.

Četvrtak donosi jednu pasivnu energiju u kojoj treba maksimalno aktivirati uživanje i boravak među najbližima. Ovog dana se samo čuvajte preterivanja i naglašavanja megalomanskih ideja i planova. Ne obećavajte i ne planirajte više od onoga što možete da ostvarite.

foto Pixabay

Petak pre podne je izazovan posebno za slabe, ranjive, porodične odnose. Donosi osetljivost stomaka, ali i pad imuniteta. Tužni događaji mogu pratiti ovaj dan, dok će predveče doći do promene situacije. Očekujte dobre vesti u večernjim časovima. Dobar je trenutak za ideje, razgovore i pregovore.

Subotu ćete poželeti da izađete i budete viđeni, ali ćete se najbolje provesti kod kuće, ušuškani u toplinu svog doma. Zbog pojačane emotivnosti i ranjivosti pokušajte da se ne izlažete tenziji i stresu, mada će mnogi poželeti da podignu adrenalin praveći dramu ni oko čega. Nezadovoljstvo će biti prisutno i otkrićete kako dobre namere ponekad nisu dovoljne da se situacija popravi.

Ponekad je dobro dozvoliti sebi da popuste kočnice i mehanizmi odbrane koje vas prividno štite od spoljnih uticaja i pokazivanja osećanja. Neko će preterano reagovati i želeće da privuče pažnju po svaku cenu. Aktivirajte se unutar svog stambenog prostora ili dvorišta, ili se pozabavite pitanjima sopstvenog biznisa. Pokušajte da se zabavite s obzirom na okolnosti koje vas neće podržavati u tome.

Nedelja je rezervisana za pitanja srca, emocija i ljubavi. Uživajte negde na nekom lepom mestu zajedno sa voljenom osobom. Pogledajte romantični film ili provedite vreme u prisnijem društvu ili sami. Posvetite se sebi i svemu onome u čemu uživate. Aktivirajte hobije, talente i svoju kreativnost.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)