Sutra je pomračenje Sunca u Strelcu: Stižu nam velike promene, vreme je za akciju!

Saznajte šta će ova astrološka pojava značiti za vaš horoskopski znak

Pixabay.com

U ponedeljak, 14.  decembra, mladi Mesec u Strelcu formiraće pomračenje Sunca u Strelcu.

Solarna eklipsa koja stiže stvoriće priliku za prelazak iz prošlosti u budućnost o kojoj smo sanjali.

Mlad Mesec je vreme za početke. Pomračenje Sunca predstavlja promene u našem okruženju; to je vreme kada ono što se dogodilo interno u vreme Mesečevog pomračenja (30. novembra) nagoveštava nove događaje, plodonosne ili manje uspešne.

Ovo je novi početak, ali takođe, još postoje poglavlja koja bi trebalo zatvoriti. Ništa ne može tek tako početi dok se nešto drugo ne završi.

Pomračenje Sunca ovog puta biće poziv na akciju. Sa Merkurom u Strelcu koji je "umešan" u ovaj događaj, možete očekivati da razgovori koji se tiču naših ličnih intimnih odnosa budu u središtu pažnje. U kombinaciji sa Marsom, ovo stvara snažnu želju da se nešto učini, dodajući na to energiju motivacije i želju za stvaranjem promena.

Foto: Tanjug/AP

Iako je 2020. bila godina promena, mnogi od nas su još uvek usred otkrivanja šta to zaista znači.

Energija mladog Meseca u Strelcu trajaće do punog Meseca u Strelcu i Mesečevog pomračenja, koje će se desiti 26. maja 2021. Do tada, proverite šta vaš horoskopski znak može očekivati u ljubavi, životu i ličnom rastu?

Ovan 

Spremate se za promene! Mars vam pruža polet i energiju da delujete i napredujete u planovima na koje ste računali poslednjih nekoliko meseci.

Nema više dileme oko toga šta želite, jer ste sada sigurniji nego ikada. Ovog puta vam ništa ne stoji na putu. Samo ne zaboravite da "ponesete" srce sa sobom, jer se i ovde radi o osećaju.

Bik 

Ako ste se uplašili da se suočite sa istinom ove godine, više nećete moći da "vrdate". U svom srcu ne možete sakriti ono što već znate, i iako bilo kakva promena - posebno ova velika koja menja život - može biti zastrašujuća, neće je učiniti toliko nepodnošljivom.

Koliko god da niste ljubitelj nestabilnosti, sada ćete morati da zakoračite u svet neizvesnosti. Dopustite sebi da govorite o onome što želite, preduzmite korake da izgradite život za koji znate da zaslužujete i zapamtite - sve ono što vam smeta, sada je vreme da promenite.

Blizanci 

Kao jedan od dva znaka koji su ove godine imali realne probleme, pošteno je da i vi dobijete "svojih 5 minuta". Pomračenje Meseca nateraće vas da se suočite sa emocijama i da konačno "prelomite" šta želite u ljubavnom životu.

Ne možete da zatvorite svoje srce, a da očekujete da ćete biti voljeni.

Rak

Čini vam se kao da se svet ruši. Ne očajavajte. Sada je vreme da se samo da se zaustavite i gledate šta se dešava. Ko se pojavljuje u vašem životu? Ko odlazi? Ako vi ne radite ništa, šta rade svi ostali?

Nije vaš posao da usmerite i spasite svet, već da učinite nešto za sebe.

Lav

Ovo je godina da saznate epilog unutrašnjih razgovora. Vreme je da shvatite kako treba biti svoj i da spoznate svoju istinsku moć. Nemojte se više skrivati iza promene izgleda, firmirane garderobe, uticajnih ljudi...

Oslobodite se svega toga i ostanite goli u svojoj istini, moći i svesti da ste dovoljno dobri takvi kakvi jeste. Sada je vreme da izgradite svoj život na istini, bez trunke "šminke".

Devica

Ponekad ni vi ne znate šta je zapravo najbolje za vas. Ove godine vam je moć bila sve jača i jača, ali je došla do tačke kada je počela da se survava.Ali, to ne bi trebalo da vas brine. Odlučite šta tačno želite i čvrsto se držite strategije koju ste osmilili.

Kod vas se nalaze ključevi za isceljenje srca, duše, tela i uma.

Vaga

Nekim segmentima u životu sad bi trebalo da date prioritet, a neke malo da zapostavite - nećete imati energije da budete uspešni na svim poljima. Odvojite vreme za ljubav. Odvojite vreme za snove. Odvojite vreme da zamislite budućnost u kojoj ćete uživati.

Svet se neće raspasti samo zato što ste odlučili da odvojite više vremena za sebe. U stvari, upravo je u tome stvar. Verovatno će tokom ovog pomračenja iz vaših ruku ispasti nekoliko loptica kojima pokušavate da žonglirate. Pustite ih da padnu. Oslobodite se pritiska koji ste sami sebi nametnuli.

Foto: Tanjug/AP

Škorpija 

Više od bilo kog drugog horoskopskog znaka, u ovom periodu razmišljate o istini. Ne samo o tome ko ste ili šta želite, već o svrsi na planeti i u kom pravcu želite da krenete.

Možete da budete i opsesivni, i strastveni, ali vodite računa kako ćete usmeriti energiju koju vam nebo šalje. 

Strelac 

Vaši postupci poklapaju se sa vašim srcem, tamo gde stvarate ono o čemu sanjate i delujete u skladu sa svojim nadanjima. Često je to vaša božanska snaga od koje pokušavate da pobegnete, povremeno okrivljujući druge.

Ovo su dani kada donosite konačne odluke i dani kada ćete se najzad rešiti onoga što vas je dugo vremena pritiskalo. Verovatno će biti puno iznenadnih događaja, pustite ih da dolaze. A onda se nasmejte, jer već znate šta ćete da uradite...

Jarac

Ako se niste oprostili od onoga što vam više ne služi, sada je vreme. Ako se osećate kao da ništa ne ide kako treba, pogledajte u kom pravcu pokušavate da idete i šta pokušavate da izgradite; ako ne uspe, shvatite da to nije namenjeno vama.

Vaš život više nikada neće biti isti. Ulazimo u doba Vodolije sa Jupiterom i Saturnom koji se iz vašeg znaka odmiču za samo nekoliko dana. Možda će vam biti teško da prestanete da kontrolišete i sebe i druge, ali krajnje je vreme da to počnete da radite. Udahnite slobodu i pustite druge da žive.

Vodolija 

Mesecima ste bili strpljivi, a sada vas čekaju velike nagrade. Neke događaje možete da doživite poput  nuklearne bombe, potpuno nesvesni da vam se konačno dešavaju stvari koje ste odavno priželjkivali.

Pred vama je dug put promena i prilika, i iako ćete možda pokušati da požurite da sve uništite i obnovite u roku od jednog dana, imajte na umu da velike stvari i velike promene zahtevaju vreme. Ono što želimo da traje večno ne može se požurivati.

Ribe

Bili ste tihi gledajući svet širokim očima, videli ste kako bi mogla da izgleda vaša budućnost. Prošla godina bila je godina vašeg unutrašnjeg rasta i promena. Možda niste bili toliko napredni kako vam se činilo, ali ste ipak napravili značajne pomake, stekli nove mudrosti i znanja.

Iako vaš znak simbolizuje dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima, to ne znači da morate da ratujete sami sa sobom. Solarna eklipsa podržava vas da naučite kako u isto vreme možete i da maštate i da budete racionalni, samo verujte u sebe.

(Telegraf.rs)