Saveti srpskog astrologa zlata vredni: Danas poželite nemoguće, a u sredu pazite šta ćete reći!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba koja nam može doneti uspavanost prvog radnog dana. Bićemo osetljiviji, rasejani, konfuzni, sa većom potrebom za odmorom i snom.

Međutim, ponedeljak donosi tri važna astrološka događaja. Merkur ulazi u znak Jarca. Sunce ulazi u znak Jarca i označava zimsku ravnodnevnicu. Jupiter i Saturn sa nultog stepena prave konjukciju. Istog dana će četiri planete biti na nultom stepenu, koji označava nove početke. Ovaj dan donosi najavu i naznake novih događaja i promena u našim životima. Hronokratori vremena, Jupiter i Saturn, simbolizuju novu godinu koja će doneti drugačije vizije, poglede na život i svet, ali i promene u strukturama društva i načinu funkcionisanja. Postavite nameru ovog dana i otpočnite nešto novo u svom životu. Dobar je dan da želite velike želje.

Utorak je dan sa naglašenom energijom i borbenim duhom. Stoga se aktivirajte u željenom pravcu, pokrenite akciju, umesto da se svađate i nervirate. Ukoliko ne kanališete na koristan način svoju energiju bićete nervozni, nestrpljivi i reagovaćete impulsivno i eksplozivno.

Bes i ljutnja su glavne emocije, kako u utorak tako i u sredu. Tome doprinosi izazovan aspekt između dve planete koje simbolizuju energiju, Marsa i Plutona. Ukoliko ne usmerite pravilno svoju energiju na važne projekte, ili fizičke vežbe, može doći do destruktivnih situacija, ali i izliva emocija. I na ličnom i na kolektivnom nivou ovaj aspekt donosi borbe, konflikte i ratove, tuče i svađe, nasilje i destruktivnost. Posebno se može manifestovati ukoliko nešto samo pričate, a ništa konkretno ne radite po tom pitanju.

Posebno pripazite u sredu veče, kada će i Mesec iz impulsivnog Ovna napraviti izazovan aspekt ka Marsu i Plutonu. Reči sada seku kao mačem, a reakcije su vrlo ishitrene i brzoplete. Imaćete osećaj kao da idete glavom kroz zid. Napetost i frustracija prate ovaj dan.

Foto: Pixabay

Četvrtak donosi malo pitomiju energiju, jer se Mesec seli u znak Bika. Međutim, zbog kvadrata sa Saturnom doneće situacije u kojima smo se već nalazili. Nalet tuge, brige, novčanih problema ili nedostatak bliskosti ispunjavaće ovaj dan. Utehu možete potražiti u hrani, koja će danas kompenzovati nedostatak nečega. Pripazite se preterivanja sa količinom. Neko će potrošiti puno novca na poklone, a neko će se prejedati.

Petak je jedan sasvim veseo i lep dan, posebno ukoliko aktivirate lepotu, zadovoljstvo i radost. Neka vaše reči budu šaljive, u cilju smeha ili inspiracije. Ovog dana budite drugačiji. Obucite ili uradite nešto potpuno novo. Šokirajte sebe i druga nekim interesantnim predlozima za izlazak iz rutine. Budite otvoreni za nove predloge, ponude, ideje i kraća putovanja.

Vikend je baš miran, bez turbulencija. Iskoristite subotu za čist hedonizam, a nedelju za igru, zabavu i druženje, posebno sa mladima, decom ili osobama sa mladalačkim duhom. Ovaj dan ne budite u teškoj energiji i brigama. Aktivirajte radost i igru deteta.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)