Šta čeka vaš horoskopski znak u 2021. godini? Evo kad vam stiže sreća, a kad bi trebalo da se čuvate

Astrolozi otkrivaju šta nas čeka u narednih 12 meseci

Foto: Shutterstock

Ove godine mnogi su bili nestrpljivi da otvore novo poglavlje u životu, ali je pandemija korona virusa "pomrsila konce". Zato 2021. godinu doživljavamo kao priliku za početak. Tokom 2020. svi smo manje-više bili na testu izdržljivosti, i iako izazovi sa kojima se borimo neće nestati preko noći, astrolozi kažu da ima puno razloga da verujemo kako će nam Nova godina doneti lepše dane.

Ovaj mali astrološki uvid u 2021. godinu pomoći će vam da otkrijete kada će zvezde biti na vašoj strani, ali i kada bi trebalo da se čuvate.

Ovan 

Jedan od vaših najvećih prijatelja u horoskopu je Vodolija. I ove godine Jupiter i Saturn provode većinu  vremena u Vodoliji, nadahnjujući vas da krenete ka novitetima. Imaćete zadatak da izmišljate i improvizujete, posebno u radnom okruženju. Neke stare rane konačno ćete zalečiti.

Nemojte biti previše impulsivni ili nestrpljivi - pitajte prijatelje za savet pre nego što odreagujete burno i haotično, kako to samo vi umete. Septembar i oktobar su posebno dobri za vaš romantični život, dok bi u februaru i julu mogli da se nadate pozitivnom zaokretu u karijeri.

Srećni meseci: februar, april, jul i oktobar

Izazovni meseci: maj i jun

Bik

Godina koju ispraćamo za vas je bila vrlo turbulentna, a takva će biti i naredna. Sa Uranom u vašem znaku, tražićete slobodu i duh obnove. Iako promena nije nešto čemu se radujete, učite da prihvatate novitete. Ovo bi mogla biti godina rasta u vašoj karijeri, posebno u januaru i maju. Možda će vas nadređeni testirati i zatražiti da delujete na nove načine. Pokažite svoj autoritet i nemojte ostati zaglavljeni u starim obrascima.

Kada su emotivne veze u pitanju, povoljni meseci su avgust i septembar.

Srećni meseci: januar, mart, maj i septembar

Izazovni meseci: februar i jul

foto Pixabay

Blizanci

Ova godina će vas preporoditi! Jupiter i Saturn provode veći deo godine u Vodoliji, vazdušnom znaku, i oni će produbiti vašu želju za komunikacijom i odnosima. Šta vam je dato da kažete? Zbog čega želite da budete glasnik? Ovo je godina u kojoj ćete se čuti! Profesionalno, očekujte uspeh u februaru i martu.

Emotivno, i ova godina bi mogla da bude vrlo zanimljiva. Obratite posebnu pažnju u januaru i oktobru. Samo pazite da ne rasipate svoju energiju.

Srećni meseci: februar, april, jun i oktobar

Izazovni meseci: mart i septembar

Rak

Možda u 2021. godinu ulazite sa više opreza, ali do marta osetićete pravi, novi zalet. Ovo je godina za razumevanje sebe, pa znate šta vam je činiti - proučite, razmislite, pišite i istražujte sebe, svoje potrebe, želje i htenja. Iako imate tendenciju da stvari shvatate lično, možda ćete uhvatiti sebe kako razmišljate o svom životu malo objektivnije. Bićete inspirisani da rešite probleme koji vas dugo muče. Nešto novo na polju posla možete da očekujete u martu i aprilu.

Romantično, oktobar i novembar su posebno obećavajući.

Srećni meseci: mart, jun, jul i novembar

Izazovni meseci: februar i oktobar

foto Pixabay

Lav 

Ovo je moćna godina za Lavove. Jupiter i Saturn su u Vodoliji veći deo godine, a to je znak nasuprot Lavu. Ovo će biti godina u kojoj ćete morati da delite poklone u grupama, pomažete timovima i okupljate saveznike. Takođe ćete morati da na vašu ličnu životnu pozornicu pustite druge ljude kako biste postali deo nečega većeg i značajnijeg. Pridružite se timovima ili grupama posvećenim poboljšanju života u društvu. Profesionalno, maj i jun mogu biti uzbudljivi.

Odnosi su u fokusu tokom januara i februara - ovo bi mogla biti godina u kojoj preuzimate velike obaveze u vezi.

Srećni meseci: februar, april, avgust i decembar

Izazovni meseci: maj i oktobar

Devica

2021. godine bićete inspirisani da preispitate kako trošite vreme i energiju, radeći na poboljšanju svog zdravlja i blagostanja. Pokušajte da ne budete preveliki perfekcionista. Do marta ćete napraviti korak napred. Jupiter i Saturn u Vodoliji pokrenuće vašu inteligenciju i razboritost. Mnogi smatraju da je ovo godina velikog intelekta, a to bi moglo doneti promene ili poboljšanja u vašem radnom okruženju, posebno u februaru i maju.

Kada je reč o emocijama, novim vezama ili oživljavanju starih ljubavi, jul i avgust biće za vas posebno uzbudljivi.

Srećni meseci: februar, maj, avgust i decembar

Izazovni meseci: jun i novembar

Vaga

Ove godine vaš društveni život će se poboljšati. Želećete da upoznate nove ljude, započnete razgovore i produbite veze. Akcenat je na romantičnim partnerstvima, posebno u februaru i aprilu. Poslovno vas očekuje godina saradnje i stvaranja zanimljivih veza.

Lično i profesionalno, ovo je vaša godina zabave. Vaše je vreme da zablistate.

Srećni meseci: februar, april, jun i oktobar

Izazovni meseci: jul i decembar

Škorpija

Ova godina je za dom i porodicu. Možda ćete želeti da se ugnezdite i usredsredite na idilu. Dok se Uran u Biku kreće kroz vašu partnersku oblast, možda ćete dobiti jasnije informacije o određenim odnosima u svom životu. Neke veze ćete možda morati da osvežite i obnovite, a neke da jednom za svagda prekinete.

Kada je reč o emocijama, već početkom godine na pomolu su nove romantične priče koje će u maju konačno dobiti obrise kakve ste priželjkivali.

Srećni meseci: mart, maj, jul i novembar

Izazovni meseci: februar i avgust

foto Pixabay

Strelac

Sa Jupiterom i Saturnom u Vodoliji veći deo ove godine, u skladu sa vašim znakom, osećaćete se slobodnije nego ikad. Ove godine ćete biti u pokretu - želećete da pobegnete, otputujete i naučite nešto novo. Imaćete mnogo više energije nego obično, a moraćete da budete fizički angažovani. Kao i uvek, budite oprezni u poduhvatima koje budete preduzimali. Zapamtite, ponekad je dobro imati meru.

I romantično, sa Venerom i Marsom u vatrenom znaku, jul će biti vreo!

Srećni meseci: februar, april, jul i oktobar

Izazovni meseci: mart i septembar

Jarac

U novoj godini posebno ćete obratiti pažnju na svoju finansijsku situaciju. Pažljivo ćete razmisliti o tome kako želite da investirate. Možda čak zaradite više novca ove godine! Ovo je takođe godina za produbljivanje osećaja. Penjete li se na pravu planinu? Želećete da procenite kako trošite svoje najvrednije resurse - vreme i energiju.

Romantično, ovo bi mogla biti godina eksperimentisanja i slobode, posebno u junu i avgustu.

Srećni meseci: januar, maj, avgust i decembar

Izazovni meseci: april i oktobar

Vodolija

Ovo je vaša godina, Vodolije. Jupiter i Saturn su u vašem znaku veći deo godine, donoseći sreću i posvećenost. Ovo će biti moćna godina prosperiteta. Jupiter nije bio u vašem znaku 12 godina, a Saturn vas nije posetio 30! Iskoristite narednih 12 meseci da pronađete saveznike. Vodolije vole inovacije, prijateljstvo, slobodu i grupnu kreativnost, a sve ove oblasti biće podstaknute ove godine. Februar je posebno pojačan Merkurom, Suncem, Jupiterom, Saturnom i Venerom, sve u vašem znaku. Osetićete kao da je ceo svet vaš.

Kada je reč o poslu, budite oprezni u oktobru, a u aprilu i julu uživajte u ljubavnoj magiji koja će vas iznenada zapljusnuti.

Srećni meseci: februar, april, jun i oktobar

Izazovni meseci: maj i novembar

Ribe

Sredinom 2021. godine Jupiter će se useliti u vaš znak, Ribe. To je vreme velikog širenja i prilika. Jupiter nam svima pomaže da prerastemo ono što nas sputava ili više nije korisno u našem životu. Vaša osećajnost i empatija su vaše najveće snage, a ovo je godina kada možete potpunije da ponudite ove kvalitete. Možda ćete biti pozvani da volontirate ili pomognete prijateljima. Profesionalno, ovo može biti godina kada nameravate da započnete veći projekat. Možda ćete se naći u fazi „inspiracije“.

Novembar je posebno bogat za mogućnosti u karijeri. Romantično, jun i jul su obećavajući.

Srećni meseci: mart, maj, jul i novembar

Izazovni meseci: jun i decembar

(Telegraf.rs)