Oni baš nemaju sreće u ljubavi: 3 horoskopska znaka koja teško pronalaze srodnu dušu

Njima je najteže da nađu "drugu polovinu" sa kojom će živeti srećno do kraja života...

foto Pixabay

Za njih ne postoji "mi", već samo "ja". I kako vreme prolazi, čini se da ova situacija postaje trajna. Ponekad to zavisi od okolnosti, ali ponekad horoskopski znak može igrati važnu ulogu.

I dok postoje oni parovi koji su pronašli srodnu dušu, tu su i oni pojedinci koji uglavnom nemaju sreće u ljubavi. Kako vreme prolazi, ovi horoskopski znaci se pitaju da li je to do njihovog karaktera, ili je neka "viša sila umešala svoje prste u celu stvar".

Astrolozi izdvajaju tri horoskopska znaka koja nemaju sreće u ljubavi.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku su pre svega veliki zaljubljenici u život. Zato im i jeste teško da pronađu pravu ljubav, odnosno osobu koja će moći da razume njihovu prirodu.

Bik uživa u izlascima, izrazito je društven, ima širok krug prijatelja, duboko veruje u muško-ženska prijateljstva, i to uvek i pokazuje ličnim primerom. Njemu je nezamislivo da sedi kod kuće i da se odrekne svog uobičajenog stila života čak i kad se "na radaru" pojavi neko sa kim bi mogli da dele "dobro i zlo".

Žene rođene u znaku Bika su bučne, dinamične, uvek privlače pažnju u društvu i uživaju u tome.

Biku neće biti problem ni da stane na ludi kamen ako mu emocije poručuju da to treba da učini, ali nažalost to i dalje ne znači da je pronašao svoju srodnu dušu.

Foto pixabay

Devica

Kada su Device u pitanju, stvari stoje slično kao i kod Bikova, ali na drugačiji način. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku su inteligentne, interesantne, šarmantne i duhovite, i nemaju problem da privuku pažnju drugih.

Omiljene su u društvu i svi vole da provode vreme sa njima, ali upravo tu i nastaje problem. Device svi krenu da doživljavaju kao prijatelje, i tako već unapred biva osujećena i svaka pomisao na stupanje u ljubavnu vezu koja bi možda bila uspešna.

Sa druge strane, u potrazi za srodnom dušom Device su sputane i svojom prirodom, odnosno potrebom za perfekcijom. Kada osobe u ovom znaku započnu ljubavnu vezu, one od početka imaju plan kako da promene svog partnera, kako bi od njega dobile onu savršenu sliku koju su zamislile.

Naravno, to se u praksi uvek pokaže gotovo nemogućom misijom, pa se veza završi i brže nego što je započela.

Foto: Pixabay

Vaga

Za Vage je karakteristično da su blage naravi, kao i da su veoma racionalne osobe koje nisu previše zahtevne u ljubavnim vezama i koje partnerima ne stavljaju omču oko vrata u smislu posesivnog odnosa.

Sve ovo bi trebalo da znači da je njima relativno lako da pronađu partnera. I zaista, Vagama nije teško da otpočnu novi ljubavni odnos. Međutim, on uglavnom bude kratkotrajan, a za to postoji dobar razlog.

Naime, Vage nikad ne znaju šta hoće, šta žele, i naposletku - šta je to što ih zaista čini srećnima. Osobe u ovom znaku su svesne da je ova osobina njihova velika mana, ali one jednostavno ne umeju da je potisnu.

Njihova neodlučnost se pomeša i sa mrzovoljom, što partner odmah oseti, a vrlo brzo mu i dosadi.

Kako partner sve više pokazuje da se hladi od takvog odnosa, to Vage postaju sve nesnosnije - počinju da prigovaraju, imaju potrebnu da sve objasne, stalno se žale da ih partner ne razume i da nema strpljenja da ih sasluša. Tada neminovno dolazi do raskida.

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

(Telegraf.rs)