Rečenice koje vam nikada neće oprostiti: Šta najviše boli muškarca Bika, a šta Vodoliju

Razmislite dvaput pre nego što mu kažete neke stvari u ljutnji

Foto-ilustracija: Shutterstock

Nije lako održati emotivnu vezu i dugo prijateljstvo, a nekada je dovoljna samo reč da se brzinom svetlosti nađete u bezizlaznoj svađi. Muškarci uglavnom izbegavaju svađe i prvi prilaze posle iste, međutim, postoje stvari preko kojih ni oni ne mogu da pređu. 

Možda ste izgovorili rečinicu koja ga je do srži povredila - kod nekih muškaraca nema povratka na staro.

Kako astrolozi tvrde, svaki horoskopski znak ima slabu tačku i bolnu rečenicu koju nikada ne bi trebalo da mu izgovorite.

Ovan

Zahvaljujući komunikativnosti i pozitivnom stavu prema gotovo svima, Ovan brzo uspostavlja međuljudske odnose. Najbolje se slaže sa ljudima koji razmišljaju kao i on, i rado će ih uključiti u svoja svakodnevna dešavanja. Međutim, ako ih izbegavate, to će ih razočarati. 

Nikada mu nemojte prebacivati da vapi za pažnjom, jer će ga to povrediti do srži i totalno će se povući u sebe.

Bik

Bikovi su puni ljubavi i uvek su spremni za nova poznanstva. Muškarci rođeni u ovom zemljanom znaku uvek daju sve od sebe da se u njihovom društvu osećate prijatno.

Ako muškarcu Biku prebacite ga vas zapostavlja, duboko ćete ga uvrediti. To će smatrati velikom neistinom, jer je uveren da vam je dao 100 odsto sebe.

Blizanci

Kada Blizanac zavoli, to je onda zaista nešto posebno. Možda ćete sačekati određen period da vam se otvori i posveti, ali kada to uradi, shvatićete da je bilo vredno čekanja.

Nikada ne treba da mu kažete da sa njim gubite vreme i da ga požurujete da se opredeli i donese odluke. Iako odugovlači, on je u stanju da se potrudi i da uloži puno u vezu. Ako mu prebacujete, dovešćete ga u situaciju da se pita da li ste vredni truda.

Foto: Shutterstock

Rak

Muškarci rođeni u ovom znaku znaju šta treba da rade kako bi veza opstala i sigurni su u svoju vernost. Međutim, Rak se može osećati nesigurno u to šta vi mislite o njemu.

Ukoliko osetite da se udaljava od vas, ne treba da ga optužujete za izdaju, jer će ga to samo još više udaljiti. On želi da učini više i da bude bolji, ali možda ima neke lične probleme koje pokušava sam da reši.

Lav

On ima visoka očekivanja i ne ustručava se da kaže svima kako zaslužuje samo najbolje. Kada nekoga zavoli, učiniće sve da obuzda svoj ego kako bi se voljena osoba osećala prijatno.

Zato će ga povrediti ako mu kažete da misli samo na sebe, jer se istinski trudi da bude najbolja verzija sebe, i to zbog vas.

Devica

Devici nije problem da se u vezi trudi za dvoje. Želi da zna sve o vama, kako biste bili još bliskiji. Bez toga, Devica se oseća izgubljeno u odnosu.

Muškoj Devici nikada ne bi trebalo da kažete da vas ne razume i da vas ne poznaje dovoljno, jer će se osećati kao stranac i biće veoma tužan.

Vaga

Kada su u pitanju emotivni odnosi, Vaga se stara da oboje budete zadovoljni, posmatrajući stvari objektivno, iz svih uglova. Ovo je veliki kvalitet, jer on uopšte nije tvrdoglav kad ne dobije ono što hoće.

Čak i ako mu prebacite da se ne ponaša ispravno ili da je neodlučan i slab, on će preispitati svoju ličnost i naći će pravi način da vam priđe. On je nesebičan i želi da ga volite zbog toga.

Škorpija

Kada se muškarac Škorpija zaljubi, on ulaže sve u taj odnos i nada se da osoba sa kojom je oseća i želi da učini isto.

Možete ga kritikovati i to će dobro podneti, ali kada mu kažete da preteruje u nečemu u čemu je strastven, to se muškarcu Škorpiji nikako neće dopasti.

Strelac

Ako pored sebe imate Strelca, onda ste stvarno posebna osoba. Muškarac rođen u ovom vatrenom znaku traži nekoga ko će u njemu videti ono najbolje, ono što nije samo njegov šarm i osvajački nastup, koji može svako da vidi.

Ako je vaš ljubljeni u znaku Strelca, nikada ne bi trebalo da mu prebacujete da nije autentičan. Budite iskreni sa njim; on ne želi da izbegavate raspravu i da mu podilazite, ali nemojte ga vređati. On pokušava da izađe na kraj sa svojim osećanjima i da ozbiljno shvati vezu, a za to mu treba vremena.

Foto-ilustracija: Pixabay

Jarac

Ono što Jarac najviše želi, jeste da bude u ozbiljnoj i stabilnoj vezi s nekim koga stvarno voli. On zna šta hoće i za ono što mu je važno u stanju je da se dugo trudi i zalaže, jer zna da je to vredno napora.

Muškarac Jarac uvek ulaže u odnos i nastoji da vas usreći, a ako to radi na način koji vi ne razumete, nemojte ga zbog toga optuživati da nije odan i da se ne trudi, jer ćete ga na taj način samo udaljiti od sebe.

Vodolija

Vodolijama je veoma teško da se nekome prepuste i poklone svoje vreme i poverenje, ali kada se to desi bićete zaista voljeni. Međutim, posle određenog perioda Vodolija će imati potrebu da se osami i da uživa u svojoj nezavisnosti, a to nipošto ne znači da ne voli da provodi vreme sa vama.

Nemojte ga pogrešno razumeti i prebacivati mu da je sebičan, jer to će ga povrediti do srži – on ne može da se odrekne sebe da bi bio sa vama, a ako stekne utisak da to tražite od njega, on će izabrati sebe. I biće mu teško zbog toga.

Ribe

On je romantičan ljubavnik koji želi da brine o vama i tretira vas onako kako bi voleo da vi njega tretirate. Razlike ga ponekad poražavaju, ali on se i dalje nesebično trudi da stvari funkcionišu. Zato ne treba da mu govorite da preteruje, jer će se istog momenta povući iz emotivne priče.

(Telegraf.rs)