Šta nam donosi Jupiter do kraja 2021: Lavovi će se zaljubiti, a Ribe odahnuti

- Jupiter je krenuo direktnim hodom, kao i Merkur, pa dolazi do velikih promena kod svih nas - najavljuje za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac

Foto: Pixabay

Astrološke promene koje se dešavaju na nebu impliciraju da je vreme da se pokrenemo. Sve što nas je do sada opterećivalo trebalo bi da odbacimo i ostavimo u prošlosti, savetuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ona podseća da je Jupiter planeta širenja, sreće, zaštite, poboljšanja finansijske situacije kod mnogih, a donosi i stabilizaciju u međuljudskim odnosima.

Osetićemo olakšanje i na mnoge stvari ćemo gledati drugačije. Jupiter će boraviti u znaku Vodolije do 28.12.2021, da bi kasnije prešao u znak Riba.

Značajan astrološki datum je baš večeras, 19. oktobra, kada imamo aspekt sunce u Vagi trigon Jupiter u Vodoliji. Večeras se pokreću mnoge stvari, a ovaj položaj je izuzetno povoljan i sve što započnemo može imati dobar ishod. Mnogi će od večeras biti puni optimizma.

Već za desetak dana, 28. oktobra, mnogi se mogu nadati boljoj zaradi; ujedno, bićemo, emotivno ispunjeniji, skloni raznim zadovoljstvima, a mnogi će veze podići na viši nivo - venčanjem ili otpočinjanjem zajedničkog života.

Prvi dan novembra takođe donosi zanimljiv aspekt - Merkur u Vagi sa trigonom Jupitera u Vodoliji, što implicira da stižu bolje raspoloženje, entuzijazam, bolja koncentracija za učenje, putovanja, dobri poslovni poduhvati i dogovori.

Takođe, 11.decembra dobro je aspektovana pozicija za rad sa inostranstvom ili planiranje putovanja koja ste već odavno priželjkivali, a 20. decembra Sunce u sekstilu sa Jupiterom nam nagoveštava povoljne događaje, poklone, putovanja, posete…, sve u svemu povoljne događaje do kraja 2021.

Mnoge stvari ćemo takođe privesti kraju. Možda nam naizgled neće delovati idilično, ali zapravo, shvatićemo da je sve išlo nama u prilog, bilo da su u pitanju raskidi, otkrivanje tajni ili prekidi druženja, posla. Ali mi moramo našu energiju usmeriti ka pozitivnim mislima i širiti istu, jer sam Jupiter to traži od nas.

Foto: Shutterstock

Astrolog Bjeljac najavljuje šta aspekti Jupitera donose svakom znaku Zodijaka do kraja 2021. godine.

Ovan

Mnogi će ostaviti svoje želje, pokrenuti se i preko bliskih prijatelja i novih kontakata doći do cilja.

Bik

U ovom periodu ćete rešiti sve što vas je tištilo i usmeriti se ka profitabilnosti.

Blizanci

Moguća su putovanja, a ovo je i odličan period za edukaciju i nove aktivnosti, pa radite na tome.

Rak

Mnoge stvari već sada možete držati pod kontrolom. Bićete otvoreniji u emotivnim odnosima, plenićete šarmom i energijom.

Lav

Partnerski odnosi će dominirati. Nekim Lavovima će se baš u ovom periodu pojaviti srodna duša i životni saputnik. Period je izvanredan i za javne poslove i rešavanje pravnih problema.

Devica

Bolje ćete se osećati u svakodnevnom životu. Mnoge Device će privesti kraju naporne poslove, a neke će započeti nove projekte, što će se ispostaviti kao dobra ideja.

Vaga

Izlazite, krećete se, zaljubite se, pokrenite se! Uživajte u svim stvarima koje volite. Merkur je konačno krenuo pravim hodom iz vašeg znaka.

Škorpija

Idealna je prilika da se posvetite prostoru u kom stanujete. Možete da ulažete sredstva u svoju nekretninu ili da kupite novu. Takođe, i odnosi sa ukućanima se popravljaju.

Strelac

Bićete pozitivniji, boljeg raspoloženja, ovo je period velike sreće za vas. Više ćete se kretati i družiti sa prijateljima i rodbinom.

foto: pixabay.com/telegraf

Jarac

Odličan period kada su finansije u pitanju. Konačno se polako kod vas stvari pokreću na bolje. Doći će do priliva novca. Samo hrabro!

Vodolija

Jupiter je krenuo pravim hodom, zvezde su na vašoj strani. Sada je vreme da razmišljate o boljoj budućnosti i odbacite sve što vas je opterećivalo.

Ribe

Konačno i vi možete da odahnete i da dobro sagledate sve što vam je oduzimalo energiju bez preke potrebe. Sada je vreme za stabilnost; smeše vam se lepi dani, naročito kada Jupiter uđe u vaš znak gde je u svom sedištu. Pričekajte još malo, vi to umete.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam teško reći - volim te!

(Telegraf.rs)