Šta nam donosi Merkur u Vodoliji: Blizanci na rolerkosteru, a 2 znaka vraćaju dugove

Do 10. marta najmanja planeta, koja je ujedno i glasnik Sunca boraviće u Vodoliji, a od 26. januara do 15. februara kretaće se retrogradno

Foto: Shutterstock

Ulaskom u 2022. godinu dočekao nas je ulazak Merkura u znak Vodolije, a poslužiće nam kao motivator, dobavljač dobre energije i raspoloženja.

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje da ćemo biti u pokretu i dosta vedriji nego što smo bili dok se Merkur kretao kroz znak Jarca.

Merkur u znaku Vodolije se oseća dobro, on tu širi svoja pozitivna dejstva, pa ćemo biti komunikativniji, želećemo slobodu, prostranstvo i za nas u tim danima neće postojati nikakve barijere; bićemo spremni za druženja, izlaske i provode.

Akcenat će biti na prijateljstvu, druženju i težnji da ispunimo neke manje želje. Momenat Merkurkovog retrogradnog hoda kroz znak Vodolije koji će završiti u znaku Jarca dobar je za rešenje svakog problema, stagnacije, kao za i raščišćavanje stvari iz prošlosti.

Mogu se obnoviti neka stara prijateljstva, neki se mogu vratiti na prethodni posao, neki mogu ostvariti sve ono što nisu mogli pre. Isto tako i svaki početak ili novitet u periodu retro faze neće uroditi plodom - bilo da je novi posao, novo prijateljstvo ili ljubav.

Od celog perioda njegovog kretanja imamo period kada je potreban dodatni oprez, a to je od 12. do 16. januara - tada će Merkur graditi aspekt kvadrata sa Uranom u znaku Bika; savetujem da izbegavate brzu vožnju, ishitrene odluke, potpisivanje i sklapanje novih poslova. Mogući su kvarovi na automobilima, kao i problem sa računarskim mrežama, mobilnim telefonima i ostalim tehničkim uređajima.

Iste mere opreza odnose se na period od 23. do 25. februara, kada će se aspekt ponoviti.

Ono što horoskopski znaci mogu očekivati u ovom periodu su svakako turbulencije na različitim životnim poljima.

OVAN

Očekuju vas druženja, izlasci, sklapanje i pucanje prijateljstava. Takođe, moguća je obnova nekog starog prijateljstva.

BIK

Merkur vam donosi poslovne promene, oscilacije u samom radu, kao i dosta obaveza. Aspektovana je i mogućnost vraćanja na stari posao ili razrešenje nekog posla koji do sada nije uspevao.

BLIZANCI

Predstoji mogućnost iznenadnog puta, obnavljanje kontakata sa inostranstvom bilo poslovno, ljubavno ili prijateljski, ali i krah svega navedenog.

foto Pixabay

RAK

Aspekt donosi rešavanje svih obaveza, dugovanja kroz papirologiju, ali i mogućnost upadanja u neke nepovoljne situacije. Dobar je period za vraćanje dugova, ali i vama da neko vrati dug. Izbegavajte nova zaduženja, kredite i pozajmice.

LAV

Vama su aspektovani kontakti sa javnošću, a akcenat je stavljen kroz partnerske odnose. Moguće su manje nesuglasice, ali i ispravljanje istih. Merkur vam donosi dosta druženja i kretanja.

DEVICA

Moguće su promene kroz radno mesto, kao i manji nesporazumi sa kolegama. Vaša svakodnevnica će biti pod pozitivnim vibracijama. Takođe, nije isključena obnova nekih kontakata iz prošlosti.

VAGA

Sledi emotivni period u kom se mogu vraćati stari partneri. Neke Vage će ulaziti u nove priče, ali su isto tako aspektovani i prekidi veza. Dosta zabave, ali i preterivanja, pa budite oprezni na emotivnom planu, jer je ovo za Vage period turbulencija.

ŠKORPIJA

Akcenat je stavljen na kuću i ukućane. Predstoje vam promene kroz dom i njegovo uređenje, kao i završavanje dokumentacije oko istog. Mogući su nesporazumi sa ukućanima, manja nervoza, ali suštinski sve će se srediti.

STRELAC

Merkur vam donosi dosta kretanja i komunikacije. Budite posebno oprezni u saobraćaju. Mogući su nesporazumi sa okolinom i rodbinom, kao i poteškoće kroz internet, dokumentaciju i svaki vid dogovora i pregovora.

foto: pixabay.com/telegraf

JARAC

Akcenat je stavljen na finasije. Ovo je period priliva, ali i odliva novca. Takođe, aspektovani su pojačani troškovi, pa budite pažljivi sa finansijama. Merkur donosi period vraćanja dugova, bilo da je vama neko dužan ili da ste vi nekom dužni.

VODOLIJA

Merkur vam donosi lepe promene, bićete pozitivniji i vedriji nego inače. Ovo je period komunikacije, kretanja i druženja, kao i obnove starih kontakata, ali i prekid nekih dosadašnjih.

RIBE

Period lošeg sna, nesanice i nervoze, ali isto tako i period koji je dobar za sport, šetnju i meditaciju. Mogući su tajni pozivi i poruke. Izbegavajte upuštanje u rizik bilo koje vrste.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Idealni praznični darovi prema vašem horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)