NEDELJNI HOROSKOP: Ribe i Jarac na pragu ljubavne priče, Škorpija rešava probleme na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje predstoji ulazak Merkura u njegovo sedište - u znak Device. Tu će se osećati lepo, tako da će se mnogi pokrenuti i početi da razmišljaju na logičan način i da menjaju ono što im ne odgovara.

Takođe, imaćemo i lep aspekt Sunca i Jupitera, stoga slobodno poželite nešto lepo, može vam se ostvariti.

Ovan

Posao: Veoma povoljna nedelja. Ukoliko ste razmišljali o nekim promenama na ovom polju ili ste nešto planirali, sada krenite u rizik. Biće uspeha, ali i povećanih troškova. Mnogi Ovnovi će negde otputovati narednih dana.

Ljubav: Uživaćete u mogućnostima ulaska u neku emotivnu vezu. Zauzeti, voljena osoba će se potruditi oko vas.

Zdravlje: Prisutni su napetost i premor, kao i problemi sa hormonima. Poradite na promenama u načinu ishrane.

Bik

Posao: Osećate se umorno. Pojaviće se manji problemi na ovom polju, ali i realizacija planova pred sam kraj nedelje.

Ljubav: Mogućnost lepog poznastva i ostvarenje želja u ljubavi. Zauzeti su okrenuti porodici i domu. Lepi trenuci su pred vama.

Zdravlje: Imate puno energije. Potrudite se da eliminišete stres i svaki slobodan trenutak iskoristite za odmor.

Blizanci

Posao: Naglašena komunikacija, pregovori i uspeh u poslu. Svi koji se bavite komunikacionim veštinama, uopšteno radom sa ljudima i trgovinom - imaćete uspeha. Čeka vas lepa i uspešna nedelja. Zadovoljni ste i možete malo odahnuti.

Ljubav: Neke Blizance će pokretati emocije, a s druge strane biće i onih koji će osećati prazninu kada je ljubav u pitanju. Ovo nije nedelja za započinjanje novih veza. Zauzetima sledi miran i stabilan period.

Zdravlje: Pad energije, manjak sna i nervoza. Više se odmarajte, posebno ako sad sebi ne možete da priuštite putovanje.

foto Pixabay

Rak

Posao: Zadovoljni ste postojećim stanjem na poslu. Finansije su ustaljene i solidne. Ove nedelje otvara se mogućnost za pozitivne promene i pregovore.

Ljubav: Lepa nedelja za poznanstva, kao i za ulazak u kvalitetnu vezu. Emotivno ćete biti ispunjeni. Zauzeti, balansirajte između porodice i voljene osobe.

Zdravlje: Prolazni osećaj pojačane nervoze. Više se posvetite sebi.

Lav

Posao: Polako se pokrećete i uskoro ćete biti ispunjeni, uslediće nagrada za trud. Finansije se poboljšavaju.

Ljubav: Inspirativna nedelja kada su u pitanju vaše želje i komunikacija sa nekim ko vam se dopada. Na ostvarenje planova, direktne kontakte i započinjanje novih veza još malo sačekajte. Zauzeti - izbegavajte flertove!

Zdravlje: Prolazni umor, kao i problemi sa koštanim sistemom. Više se krećite.

Devica

Posao: Svima koji sarađuju sa inostranstvom predstoji uspeh. U toku nedelje bićete zadovoljni i uživati u plodovima svog rada. Mogućnost neke promene ili nove ideje koja će vam biti od koristi.

Ljubav: Dosta poznanstava, komunikacije i druženja. Velike su šanse da jedno lepo poznastvo preraste u nešto ozbiljno. Zauzete čeka lepa komunikacija sa voljenom osobom. Samo izbegavajte da stalno pridikujete zbog nekog ličnog nezadovoljstva.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog umora i gubitka elana, ali ubrzo vam se energija vraća i bićete puni energije.

Vaga

Posao: Pogodni aspekti ove nedelje. Mogućnost uspešnih pregovora i predloga za neku dalju saradnju, koja vam može doneti solidne dodatne prihode.

Ljubav: Možda vam neko iz poslovnog okruženja privuče pažnju. Čeka vas dosta flerta i zanimljivih poznanstva. Zauzeti, uživate u zajedničkom društvu voljene osobe. Izbegavajte nepotrebne nesuglasice.

Zdravlje: Obratite pažnju ako imate nekih zdravstvenih problema i pridržavajte saveta lekara.

Škorpija

Posao: Ove nedelje očekujte neke promene ili glas o promenama koje će vam doneti stabilnost na ovom polju. Ako brinete zbog nekih problemčića na poslu, ove nedelje ćete ih rešiti.

Ljubav: Odlična nedelja za nova poznanstva. Moguće je da to bude neko ko ne živi blizu vas ili neka fenomenalna avantura na putu. Zauzeti, planirate prinovu ili zajednički život.

Zdravlje: Problemi sa venskom cirkulacijom ii povećana prisutnost vode u organizmu.

Strelac

Posao: Uspešno ćete realizovati planove. Međutim, neki od vas mogu imati prolazne brige i probleme oko finansija. Sve ubrzo prolazi i bićete zadovoljni.

Ljubav: Slobodnima predstoji prolazno nezadovoljstvo, ali pred sam kraj nedelje situacija se menja. Bićete radosni zbog ljubavne priče koja je na pomolu. Zauzeti, čekaju vas lepi trenuci sa voljenom osobom. Budite otvoreni jedno prema drugom.

Zdravlje: Prolazni umor i gubitak energije. Više se odmarajte.

Foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Mogućnost manjih nesuglasica sa saradnicima ili nadređenim osobama. Sve se popravlja tokom ove nedelje, ali samo ako taktično postupite. Imate mnoštvo planova, a na pomolu je i realizacija nekih vaših ideja.

Ljubav: Dugo priželjkujete ulazak u emotivnu vezu, a ova nedelja vam donosi šansu da to i ostvarite. Zauzetima koji priželjkuju proširenje porodice sreća se može osmehnuti u ovom periodu. Uživajte!

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probleme sa alergijama i grlom.

Vodolija

Posao: Uspeh na ovom polju i podrška vama bitne osobe. Zadovoljni ste finansijama, konačno ste postigli to što ste hteli. Vreme je da planirate odlazak na odmor.

Ljubav: Velike su šanse da vam se neko dopadne ili da vam se približi osoba na koju duže vreme čekate. Zauzetima lepi dani sa voljenom osobom. Izbegavajte nervozu u komunikaciji. Budite smireni i imajte strpljenja za drugu stranu.

Zdravlje: Više se krećite. Moguće su prolazne glavobolje i problemi sa stomakom.

Ribe

Posao: Odličan period za posao i finansije. Bićete zadovoljni i u centru pažnje. Moguće su prolazne nesuglasice sa kolegama, ali ne dozvolite da to utiče na vas. Prihodi su konačno stabilni.

Ljubav: Aspektovana je šansa za ulazak u emotivnu vezu, očekujte prijatne trenutke sa novom osobom. Zauzeti, uživajte sa voljenom osobom. Pričajte o svojim željama i planovima. Vreme je da rasplamsate stare vratre.

Zdravlje: Mogućnost problema sa cirkulacijom i nervozom. Prekontrolišite krvnu sliku.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)