NEDELJNI HOROSKOP: Jarac u ljubavnom iskušenju, Lavove čeka preokret na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo Sunce, Veneru i Merkura u znaku Strelca. Optimizam se vraća i na mnoge stvari ćemo gledati drugim očima. Puni smo entuzijazma i želje za avanturama.

Ovan

Posao: Vreme je da budete mirni i spokojni na ovom polju. Ova nedelja vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju, kao i mogućnost promene ili napredovanja.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva ili iznenadnog ulaska u vezu sa osobom koja ne živi blizu vas. Zazeti, lepi trenuci sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog puta ili proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni hronični zdravstveni problemi.

Bik

Posao: Vreme kada postoji mogućnost da realizujete i završite započete poslove. Dobri aspekti za poslovnu saradnju sa inostranstvom ili poslovni put.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom. Možda se dogodi neka avantura. Nije vreme za ulazak u ozbiljnu vezu. Krajem nedelje situacija se stabilizuje. Zauzeti bez većih promena.

Zdravlje: Stabilno, mada se može javiti prolazni umor.

Blizanci

Posao: Odličan poslovni period traje. Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Mogućnost pojačane aktivnosti. Svi koji traže posao mogu ga pronaći u ovom periodu.

Ljubav: Zadovoljni ste i ispunjeni posebnom energijom. Mnogi će razmišljati o ulasku u vezu ili o planiranju porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Više odmarajte i energiju pravilno usmerite.

Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Odlična nedelja! Očekuje vas dosta rada, ali ćete biti zadovoljni postignutim. Moguće je i napredovanje.

Ljubav: Dosta druženja i dobre komunikacije u svakodnevnom životu. Možda vam se neko javi iz prošlosti. Zauzeti, ako je bilo nesuglasica sa voljenom osobom situacija se popravlja.

Zdravlje: Mogućnost pada energije i problemi sa cirkulacijom. Više odmarajte.

Lav

Posao: Na ovom polju predstoji vam zadovoljstvo i uspeh. Sa lakoćom ćete obavljati svakodnevne obaveze. Zadovoljni ste svojom finansijskom situacijom.

Ljubav: Pratiće vas osećaj zadovoljstva na ovom polju. Ući ćete u vezu, ali se može javiti dvoumljenje između dve osobe. Zauzetima lepi trenuci sa voljenom osobom. Planiranje proširenja porodice ili zajedničkog života.

Zdravlje: Puni ste energije.

Devica

Posao: Zadovoljni ste svojom radom i zalaganjem, ali ipak razmišljate o promeni posla. Čeka vas lepa nedelja kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Bez većih promena. Ova nedelja vam može doneti želju za avanturama, ali ne i ulazak u neku novu emotivnu vezu. Zauzetima lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez kada je imunitet u pitanju, a takođe su mogući i problemi sa koštanim sistemom.

Vaga

Posao: Zadovoljni ste svojom radom, ali su moguće nesuglasice sa kolegama. Nije vreme za započinjanje novog posla. Aspektovan je iznenadni manji priliv novca.

Ljubav: Lepa nedelja za druženja i nova poznanstva, kao i komunikacije sa zanimljivom osobom. Zauzete čeka mogućnost planiranja zajedničkog života ili odlaska na neki kraći put.

Zdravlje: Prolazni problemi sa alergijama i digestivnim traktom.

Škorpija

Posao: Bez većih promena. Zadovoljni ste svojim finansijama i radom. Nekim Škorpijama stiže vest o povišici ili nagradi.

Ljubav: Ova nedelja nije povoljna za ulazak u novu emotivnu vezu, ali stoji mogućnost prolaznog flerta. Zauzete čeka dosta razgovora i planova u vezi sa budućnošću.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i na hormone.

Strelac

Posao: Idealna nedelja za započinjanje novog posla. Ukoliko ste zaposleni, zadovoljni ste situacijom na radnom mestu. Sve vam ide od ruke na ovom polju.

Ljubav: Lepo se osećate. Raspoloženja i šarma vam neće nedostajati. Mogućnost lepog poznanstva ili iznenadnog ulaska u vezu. Zauzeti, uživaćete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Puni ste energije. Mogućnost prolaznih problema sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Ova nedelja će proći bez promena. Zadovoljni ste. Uskoro vam predstoji realizacija planova i veće zadovoljstvo. Krajem nedelje obradovaće vas neka vest u vezi sa poslom.

Ljubav: Mogućnost prolaznog flerta ili ulaska u neku avanturu. Zauzeti, trebalo bi da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izbegavajte tajne veze.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez kada je imunitet u pitanju.

Vodolija

Posao: Zadovoljni ste. Očekuju vas lepa saradnja i bolji odnosi sa kolegama, ali i mogućnost pronalaženja novog posla ili promena nabolje na postojećem poslu.

Ljubav: Ova nedelja vam donosi zadovoljstvo i radost. Predstoji vam i ulazak u emotivnu vezu sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža. Zauzeti, konačno vlada harmonija.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

Posao: Nedelja bez većih promena. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu doživeti prosperitet.

Ljubav: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Velika je mogućnost da vam neko iz radnog okruženja privuče pažnju i osvoji vaše srce. Zauzetima predstoji planiranje zajedničkih aktivnosti, kao i proširenja porodice.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih hroničnih problema i osećaj umora i napetosti.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)