Mars se od 12. januara kreće direktno: Astrološki aspekt koji će uticati na sve znake Zodijaka

Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak

Foto: Shutterstock

Mars je u retrogradnoj fazi od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. godine, a kada krene direktno, mnoge stvari će se promeniti.

Kada Mars krene direktno, sledi period u kom ćete moći da vidite nove načine da pređete prepreke i dođete do ciljeva.

Ovaj astrološki aspekt će uticati na sve znakove Zodijaka, pa saznajte šta očekuje vaš znak.

Ovan

Pripadnici ovog znaka već godinama "vuku" probleme sa komunikacijom, porodicom i finansijama, ali dobra vest je da će sve polako početi da dolazi na svoje. Astrolozi savetuju da obratite pažnju na navike kada je reč o ishrani.

Bik

Napokon ćete rešiti probleme u vezi sa imovinom. S obzirom na to da je  Mars takođe gospodar dvanaeste kuće, što predstavlja rashode i gubitke, možda ćete imati neke troškove tokom ovog astrološkog aspekta.

Zato budite oprezni. Pogodan je period da preuzmete inicijativu i pronađete svoju srodnu dušu.

Blizanci

Blizanci već duži vremenski period imaju problem kada je poslovni život u pitanju, ali ćete napokon osetiti olakšanje. Mars takođe aspektuje vašu sedmu kuću, kuću partnerstva i braka. Ovo znači da bi moglo da dođe do nepotrebnih sukoba sa partnerom.

Foto: Pixabay

Rak

Ovaj Mars ulazi u vašu jedanaestu kuću dobitaka i želja, te ćete u ovom periodu izaći iz mnogih problema u kojima ste bili.

Lav

Mars vlada devetom i četvrtom kućom onih koji su rođeni u znaku Lava. Sada ova planeta postaje direktna u vašoj desetoj kući. Problemi sa kojim ste se suočavali na poslu nestaće i napredovaćete. Otvaraju vam se nove mogućnosti.

Devica

Devicama Mars donosi poboljšanje odnosa sa starijim članovima porodice, ali i sa autoritetima na poslu. Imate podršku članova porodice, razvijajte empatiju.

Vaga

Mars vlada vašom drugom i sedmom kućom i sada se direktno kreće u 8. polju. Oni koji su rođeni u znaku Vage doživeće olakšanje kada su u pitanju iznenadni problemi, ali obratite pažnju na finansije.

Škorpija

Već neko vreme imate problem u odnosu sa svojim partnerom, ali će se odnosi malo stišati. Međutim, ostaju stvari koje ćete morati da rešite. Marsov aspekt desete kuće će vam dati veoma dobre rezultate kada je posao u pitanju.

Imaćete dosta energije, ali obratite pažnju na aroganciju koja će biti izražena kod vas.

Strelac

Očekuju vas rešenja i pomirenje sa određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako da oprostite. Ovo je period kada možete da očekujete napredak u poslu.

Foto ilustracija: Shutterstock

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući dece, obrazovanja i romantičnih veza. Studenti, dobre vesti za vas. Osetićete veliko olakšanje i nalet energije. Takođe, ovaj aspekt će vam popraviti odnose sa porodicom, a posebno sa majkom.

Vodolija

Mars vlada vašim trećim i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe u vezi sa ovim pitanjima će se kretati ka rešenju. Ukoliko ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi sa prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamene vozila, to možete učiniti sada.

Ribe

Problemi sa kojima ste se suočavali sa bliskim ljudima mogu biti rešeni, sada ćete moći da komunicirate i prenosite svoje ideje drugima. U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija biće sjajni tokom ovog perioda. Provodite više vremena sa bliskim ljudima, piše "Atma".

Video: Godišnja prognoza astrologa Dušana Cincovića za godišta koja će u 2023. pratiti velika sreća

(Telegraf.rs)