NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje lepa nedelja za nova poznanstva, Škorpije da se pripaze od povreda

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje sunce je u znaku Riba! Mesec će prolaziti početkom nedelje kroz znak Raka, a pred sam kraj nedelje prelazi u znak Lava.

Bitan trenutak je i prelazak Merkura u znak Riba, a on je ovde u svom padu. Moguće da nam na trenutke bude umanjena logika kao i moć rasuđivanja. Možemo osetiti da su nam razmišljanja osnovana na osećanjima, biće pojačana intuicija kod mnogih. Emocije mogu biti, takođe, naglašene.

Puno mašte i sanjarenja možemo očekivati u ovoj nedelji, ali spremimo se za veće promene koje nam dolaze. Da naglasim polovinom nedelje Merkur ce biti u konjukciji sa Saturnom, prvog i drugog marta, pa obratite pažnju na komunikaciju jer može doći do problema.

Ovan

Posao: Ova nedelja donosi dosta rada i aktivnosti. Svi koji se bave duplim poslovima ili kreativnim imaće uspeha. Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama. Neke stvari zadržite za sebe. Finansije dobre.

Ljubav: Ova nedelja vam donosi mnogo lepih trenutaka, neko će vam pokrenuti emocije. Zauzeti, obratite više pažnje na komunikaciju sa voljenom osobom. Izbegavajte paralelne veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i redovan san.

Bik

Posao: Možete očekivati dobre vesti vezane za ovo polje. Mogućnost prosperiteta ili dobre saradnje. Bićete zadovoljni finansijama.

Ljubav: Na polju ljubavi lepa dešavanja. Mogućnost iznenadnog ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako je bilo problema sitacija se popravlja, više se krećite.

Blizanci

Posao: Na ovom polju mogućnost manjih nesuglasica sa saradnicima. Ako vam nešto ne ide na ruku, nemojte impulsivno i nepromišljeno reagovati. Polje finansija bez promena.

Ljubav: Lepa nedelja za druženja i nova poznanstva. Možda vam neko iz vašeg radnog okruženja privuče pažnju. Zauzeti, moguće prolazne nesuglasice.

Zdravlje: Puni ste energije, ali i dalje blagi oprez od virusnih infekcija.

Foto: Pixabay

Rak

Posao: Lepa nedelja za vas. Možete da se opustite i uživate u radu. Zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: I na ovom polju lepa dešavanja. Možese desiti da ćete morati da birate između dve osobe. Potrudite se da izaberete pravu. Zauzeti, lepi emotivni trenuci sa voljenom osobom. Mogućnost planiranja zajedničkog odmora.

Zdravlje: Mogući prolazni osećaj premora. Posvetite se sebi.

Lav

Posao: Ove nedelje je moguće prolazno nezadovoljsto. Ostanite smireni. Situacija se ubrzo stabilizuje. Zadovoljni ste svojim finasijama.

Ljubav: Mogućnost pojačanih strasti ili ulazak u neku avanturu. Nije najbolje vreme za započinjanje ozbiljnih emotivnih veza. Zauzeti, bićete puni strasti, savetujem da izbegavate sukobe ako do njih dođe.

Zdravlje: Mogućnost manjeg pada energije i problemi sa koštanim sistemom.

Devica

Posao: Jedna lepa i uspešna nedelja. Možete praviti planove za nove projekte. Neki će razmišljati o promenama. Finasijska situacija dobra.

Ljubav: Obratite pažnju na udvaranja ljudi koje poznajete neki kraći period. Mogu se tu roditi velike ljubavi. Zauzeti, ne nabijajte na nos partneru svoje greške.

Zdravlje: Puni ste energije. Mogućnost pojačane nervoze na trenutke.

Vaga

Posao: Na ovom polju kreću promene nabolje. Bićete zadovoljni svojim radom. Blagi oprez kada je komunikacija i mogućnost nerazumevanja sa nekim od saradnika.

Ljubav: Divna nedelja da razmišljate o ljubavi ili odlučite da započnete neku lepu emotivnu vezu, ali dobro razmislite pre odluke. Zauzeti, planiranje porodice i budućnosti.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa krvnim pritiskom.

Škorpija

Posao: Odlična druga polovina nedelje za započinjanje novog posla. Zaposleni, rad vam neće teško pasti. Uživaćete u svom radu i zadovoljsta će biti i kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Lepa poznastva i više izlazaka i zabave. Bićete romantični i bude vam se polako lepa osećanja. Nije nedelja za ulazak u ozbiljne emitivne veze. Zauzeti, bez većih promena u vašem odnosu.

Zdravlje: Pripazite se povreda ekstremiteta, pogotovo ako idete na putovanja.

Strelac

Posao: Bez bitnih promena na ovom polju. Dosta pregovora i dogovora vezanih za ovo polje. Zadovoljni ste svojom finasijskom sitacijom.

Ljubav: Lepo se osećate. Plenite šarmom. Prva polovina nedelje nije najbolja za ulazak u veze. Uskoro vas očekuje zadovoljstvo na ovom polju.

Zdravlje: Dobro.

Foto:Shutterstock

Jarac

Posao: Biće promenljiva nedelja na ovom polju, ali svakako uspeh i zadovoljstvo neće izostati. Jedan pozitivan glas će vas obradovati. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Uplovljavate u mirnu luku. Konačno ste sa partnerom došli do nivoa do kog ste želeli. Slobodni, nedelja puna flerta, pazite da ne budete povređeni.

Zdravlje: Energija vam se vraća. Više vremena provodite u prirodi i šetnjama.

Vodolija

Posao: Situacija se popravlja ako je bilo problema. Uskoro ćete moći da odahnete, jer stiže jedna odlična ponuda. Bićete zadovoljni svojim finasijama.

Ljubav: Vreme kada vam se pokreću emocije. Više druženja i lepe komunikacije sa zanimljivim osobama. Zauzeti, divni trenuci sa voljenom osobom. Mogućnost planiranja nekog kraćeg puta.

Zdravlje: Lepo raspoloženje. Blagi oprez od hroničnih problema kao i prehlada.

Ribe

Posao: Idealna nedelja za započinjanje novih poslova. Zaposleni, bićete zadovoljni svojim radom.Srećne okolnosti i dobre finansije.

Ljubav: Lepo se osećate i na ovom polju. Dosta romantike i izliva ljubavi. Zauzeti, lepa nedelja. Samo slušajte vašu inticiju i opustite se. Mogućnost manjeg nerazumevanja sa partnerom na trenutke.

Zdravlje: Lepa energija. Ako ste imali problema sitacija se na ovom polju stabilizuje. Obratite pažnju na prehlade i virusne infekcije.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)