NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi razmišljaju o promeni posla, Rakovima se vraća energija, Ribama sve cveta

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje Venera kreće svojim hodom, pa ćemo mnoge stvari ćemo iskristalisati u odnosima i ljude postaviti na svoje mesto.

Ovan

Posao: Energija vam je usmerena ka ovom polju. Lepo ćete se osećati. Neki razmišljaju o promeni posla. Finansije dobre.

Ljubav: Zanimljivi susreti, upoznavanja i druženja. Mogućnost ulaska u avanture. Zauzeti, partner može biti nervozan i neraspoložen. Budite mu podrška i ne izazivajte sukobe.

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Ove nedelje radite u opuštenoj atmosferi. Bićete zadovoljni poslom i rezultatima istog.

Ljubav: Dosta lepih dešavanja. Slobodni, razmišljaćete o ulasku u vezu. Zauzeti, uživajte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Pojačana nervoza.

Blizanci

Posao: Svi koji se bavite privatnim poslom možete očekivati uspeh i prosperitet. Ostali će razmišljati o promenama, jer imate osećaj stagnacije.

Ljubav: Vreme je da se pokrenete i donesete bitne odluke. Mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, lepi trenuci i razmišljanje o proširenju porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Foto: Unsplash/Edu Lauton

Rak

Posao: Energija vam se vraća. Aspektovano dosta kretanja ili kraći put vezan za posao. Svakako finansije stabilne.

Ljubav: Slobodni, bez bitnih dešavanja u ovoj nedelji. Zauzeti, posvetite se jedno drugom.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Lav

Posao: Izraženo zadovoljstvo kada su finansije u pitanju. Fokus vam je na zaradi, samo budite istrajni u svakodnevnici i uz trud i rad dolazite do rezultata.

Ljubav: Slobodnima stoji poznanstvo na kraćem putu ili preko društvenih mreža. Zauzeti, razmislite o vašem odnosu i problemima unutar njega.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Više se krećite.

Devica

Posao: Vama se pokreće polje posla i doći će do realizacije i rešavanja problema iz prethodnog perioda. Putovanja ili saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Neko vam pokreće emocije, ali nije period za ulazak u nešto ozbiljno. Zauzeti treba da više vremena posvete voljenoj osobi i biće sve kako treba.

Zdravlje: Više sna i blagi oprez na stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Dinamična nedelja u kojoj treba da dobro sagledate sve aspekte i donesete odluku šta dalje. Energije vam neće nedostajati. Blagi oprez u komunikaciji sa kolegama.

Ljubav: Slobodni će ući u vezi ili će konačno poteći to pitanje. Svakako, sami uskoro nećete biti. Zauzetima je bolja komunikacija, a doći će na red i razgovor o budućnosti.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Radite na imunitetu.

Škorpija

Posao: Vama se ovo polje stabilizuje. Ako je bilo problema, situacija se popravlja Zadovoljstvo neće izostati, jer ćete imati priliv novca.

Ljubav: Oni koji nisu u vezi imaju mogućnost za lepo poznanstvo. Moguća je i pojava osobe iz prošlosti. Zauzeti će planirati zajednički život, svakako vam predstoje lepši trenuci u ljubavi. Poneki zauzeti pripadnici znaka imaju mogućnost ulaska u tajne veze.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Vama će stvari ići po planu. Sam početak nedelje donosi lepe aktivnosti. Zadovoljni ste radom i finansijama. Jedan glas može pozitivno da vas iznenadi.

Ljubav: Polako slobodni ostvaruju svoje snove. Ulazak u vezu je moguć. Zauzeti, razmišljanje o nekim promenama nabolje, sasušajte partnera.

Zdravlje: Blagi oprez na virusne infekcije.

Foto: Unsplashed

Jarac

Posao: Aktivni ste i zadovoljni svojim radom. Mogućnost novih ideja koje će vam doneti prosperitet. Iskoristite ovu nedelju.

Ljubav: Ulazak u avanture i pojačane strasti. Zauzeti, radite na vašem odnosu, svakako sve što vas opterećuje podelite sa voljenom osobom. Radite na komunikaciji i bliskosti.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Vodolija

Posao: Polako okolnosti kreću vama naruku. Ubrzo vam predstoji pravo zadovoljstvo i ponuda koju ste dugo čekali i koju zaslužujete.

Ljubav: Slobodni će upoznati bitnu osobu koja im može promeniti život. Zauzeti će uživati u lepim trenucima, za pamćenje. Poteći će se tema zajedničkog života. Samo partner može biti nervozniji, pa imajte malo više razumevanja.

Zdravlje: Dobro, oprez od urinarnih infekcija.

Ribe

Posao: Vreme je da se opustite, jer ćete sada naplatiti sav svoj trud i rad. Mogućnost promene nabolje. Lepa dešavanja na ovom polju.

Ljubav: Bićete ispunjeni i zadovoljni kada je polje emocija u pitanju. Partner će vam pokazati da treba da se opustite i da ste u tom odnosu sigurni. Slobodnima aspektovani izlasci i zabava.

Zdravlje: Dobro se osećate. Radite na sebi i stvarima koje vam prijaju.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)