Maskirajte se za NOĆ VEŠTICA za 5 minuta i manje od 100 dinara! (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

I, u koga se maskirate večeras? Ako još ne znate, to je dobro, iznenadićete sami sebe, a u tom stanju bićete strašniji. Imamo "last minute" kostime za parti straha, koji ne koštaju maltene ništa

Pozvani ste na strašni žur povodom Noći veštica. Želite da ostavite utisak i da se svi uplaše čim kažete: "Bu!" Celog dana razmišljate o svojoj tamnoj strani, a malo ste zatečeni jer se odjednom ovaj praznik slavi i kod nas. Prikupili ste dovoljno inspiracije za noć Majkla Majersa, volja da vas bude strah i da plašite druge postoji, samo vam nedostaje malo vremena i - kostim. Mi imamo nekoliko predloga koji bi mogli da vam pomognu ili bar da vas inspirišu.

OVO ĆE BITI NAJJEZIVIJA NOĆ VEŠTICA: Ko ode u Drakulin zamak, spavaće u mrtvačkim sanducima! (FOTO)

OVO JE HOROR: Pogledajte šta je ova devojka uradila pomoću šminke! (VIDEO)

Ovako bi muškarci mogli da se pretvore u strašno biće - potrebna im je stara bela majica, nož, čaša nekog crvenog soka, bela traka za glavu i malo brašna

Za devojke koje su mislile da se noćas pretvore u veštice imamo tutorijal da od sebe naprave vampiricu. A sve što im treba je neseser za šminku u kojem verovatno već imaju crnu senku, crni ajlajner i crnu maskaru.

Ukoliko vam se ništa od pomenutog ne dopada imamo još neke zanimljive predloge koji mogu biti vaša ulaznica u svet mraka, straha, jeze i užasa.

Mumicifirajte se toalet-papirom

Ovo je baš dobar način da se transformišete: potrebna vam je samo rolna toalet-papira.

Kostursko lice

Da biste kreirali ovaj strašni izgled, sve što vam je potrebno je malo crne senke za oči.

Hodajte kao autoportret

Ako ste zaista u žurbi, obucite nešto crno, malo se pospite talkom za bebe, uzmite ram za sliku i onda hodajte okolo kao sopstveni portret.

Budite dve ličnosti

Našminkajte samo jednu stranu lica, i to je to, već ste strašni.

Pljačkajte i plašite

Nacrtajte oko očiju naočare debljim krejonom ili masnom senkom, stavite rukavice i kapu, eto vi ste u kostimu pljačkaša. I za kraj smo ostavili foru koja uvek pali.

(Telegraf.rs)