4 horoskopska znaka kojima će totalno lunarno pomračenje u januaru kompletno promeniti život

U slučaju da niste čuli pred nama je period koji će biti pod uticajem Punog Meseca

Ovaj 31. januar biće veoma poseban jer označava samo period početka promena koji će samo početi Punim Mesecom.

PLAVI I KRVAVI MESEC će se 31. januara poklopiti: Ovo je prva takva pojava u poslednjih 150 godina

Ovaj Mesec će biti i Plavi i Krvavi Mesec, a ovo je ujedno i prvo pomračenje u 2018. godini. Svi, bez obzira kada da smo rođeni, osetićemo uticaj ovog pomraćenja, ali niko kao 4 znaka Zodijaka.

Ovaj Mesec će biti po drugi put pun u ovoj godini što ga čini da bude poseban, plavi Mesec kako nazivamo mesec koji je dva puta u punom obliku u jednom mesecu. Zanimljiviji je zbog toga što je ujedno i Krvavi Mesec zbog boje koju dobija usled zaklanjanja Sunca.

Pun Mesec iznosi na videlo situacije i emocije, kao što Mesec obasjava Zemlju, otkrivajući stvari koje nikada pre nisu bile viđene. Najviše će pogoditi osobe rođene u sledećim znacima Zodijaka.

Bik

Pripremite se na zemljotres jer ćete iskusiti promene u vašoj ličnoj filozofiji zahvaljujući ovom lunarnom haosu. Budite spremni da prihvatite ove promene umesto da im se opirete.

Lav

Sav fokus je na Lavovima jer će oni biti u samom centru pažnje, pogotovo njihove emotivne potrebe. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u centru pažnje krajem meseca i nemojte da štedite vreme koje ulažete u vežbanje samopouzdanja.

Škorpija

Zahvaljujući uticaju Punog Meseca, Škorpije mogu da očekuju promenu pozicije na poslu kao i u načinu na koji ih javnost vidi. Držimo vam palčeve da ove promene budu pozitivne.

Vodolije

Vreme je da se fokusirate na ljude oko vas, jer ćete u ovom periodu osetiti promenu u odnosima sa drugima. Ovo je period kada Vodolije moraju da nauče kako da održe balans u odnosima sa drugima.

(Telegraf.rs/consciousreminder.com)