3 horoskopska znaka koja očekuje nedelja iz snova

Možda ste baš vi taj srećnik koji će se mnogo obradovati tokom nastupajućeg perioda

Horoskop je jako promenljiv za svaki znak tokom ovog meseca, jer se dešava gomila retrogradnih putanja planeta i specifična im je postavka po kućama u svakom astrološkom znaku. Zato je važno da budete spremni na sve.

Astrologija zrači svojom energijom pred novogodišnje i božićne praznike. Sve pršti od siline kojom se odvijaju čak i uobičajene stvari.

Sunce 21. decembra ulazi u Jarca i to će doneti mnoge promene, ali već sada možete polako da se pripremate za ono što predstoji. Menja se fokus i svrha života. A ova nedelja će odisati time i biće najbolja za Raka, Strelca i Jarca.

Evo šta očekuje ova tri horoskopska znaka.

RAK

Tik pre nego što sunce uđe u Jarca, pun Mesec će zavladati Rakom i doneće mu gomilu sjaja i glamura, a vrhunac vas očekuje 22. decembra. Osim što je Mesec vaša vladajuća planeta, ona je sad u miru sa vašim emocijama. Doživećete mnoga otkrića od kojih će vas većina pozitivno iznenaditi i doneće vam dobro raspoloženje. Imaćete briljantne misli i ideje.

Foto: Pixabay.com

U koordinaciji sa Neptunom ovaj pun Mesec stvara novi talas osetljivosti i imaćete priliku da se više samosažaljevate, ali da izrazite snažnu empatiju za druge. U skladu sa tim, možda je vreme za neki romantični period, koji će se potencijalno završiti glamuroznom manifestacijom. Mislite o tome, a dok to radite, prepustite se i mašti, jer je sjajan period za to. Imate mogućnost da kreirate sopstvenu stvarnost i nemojte odustati od toga.

Spona sa Uranom će doneti uzbuđenje i promene. Ono što je važno je da ćete se posle svega radovati.

STRELAC

Ovo je poslednja nedelja vaše vladavine i vi ćete je iskoristiti na najbolji mogući način. Sa Merkurom i Suncem u vašoj prvoj kući (kuća ličnosti) još uvek prihvatate inovacije i vaše samopouzdanje će imati glorifički sjaj. Vaša vatrenost uvelikom doprinosi rezultatima.

Foto: Pixabay.com

Vaš život se toliko promenio u odnosu na prošlu godinu. Vaš povratak sa Suncem je bio veliki preokret za sve, ali posebno za vas. Vreme je za lepa otkrića, negovanje avanturističkog duha, kreativnost i umetnički odraz vas u najboljem svetlu. U ovom trenutku vama preostaje samo da uživate u vašem identitetu i da budete uzor drugima.

JARAC

Napokon ćete biti krunisani za kralja zodijaka i to ste dugo čekali. Energija u vazduhu će se podudariti sa vašim trenutnim osećanjima i fokusiraćete se samo na najvažnije stvari u životu. Nećete rasipati energiju i postići ćete sve što ste zamislili.

Foto: Pixabay.com

Budući da ste orijentisani na uspeh i da ste disciplinovani, kao i da ste uvek sa obe noge na zemlji, za vas neće biti nepremostivih prepreka. Imate toliko mogućnosti da proširite svoj svet i da ga postavite tamo gde mislite da mu je mesto. Drugi će imati opciju da se uklope u to ili da odustanu. Mnogo ste naučili na greškama koje ste napravili prošle godine i sada ste spremni za nove pobede.

Uživajte u svojoj vladavini.

VIDEO: Pet horoskopskih znakova koje čeka neverovatna 2019. godina

(Telegraf.rs / elitedaily.com)