NEDELJNI HOROSKOP: Ko treba da se pripremi za promenu posla, a ko za romantičan vikend sa partnerom

Kada vas obasja Sunce, sve vam se čini lako dostižnim, ali jeste li?

Često smo skloni da sumnjamo u sebe, a u velikom broju slučajeva je to samo varka. Zato nam ovonedeljni horoskop poručuje da budemo sigurni u sebe i svoje odluke jer samo tako cilj nam neće pobeći.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

Nepovoljan je period ispred vas. Možete da očekujete da ćete na polju posla imati neke komplikacije. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas svađe i prepirke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su ispred vas problemi sa nervozom, sa čestim glavoboljama kao i tegobe koje su vezane za oči, vid, probleme sa sinusima itd.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bikove

BIK

Foto: Shutterstock

Dosta toga na polju posla neće ići onako kako očekujete. Moguće je da će vam trebati dosta vremena da neke probleme rešite. Na polju ljubavi vas očekuje šansa za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni padu energije, prati vas pospanost kao i tegobe koje su vezane za nizak pritisak, malaksalost, umor.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Blizance

BLIZANCI

Foto: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da menjate i poboljšate odnos sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nova dešavanja na ljubavnom planu, okrenuti ste novim poznanstvima. Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima sa nervozom ili tegobama koje vam dolaze psihosomatski, na nervnoj bazi.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Rakove

RAK

Foto: Shutterstock

Težite tome da se u poslovnom okruženju sada prikažete kao dominantna figura, na neki način vam je važno da dokažete svoje sposobnosti. U ljubavi za sada nemate veće promene. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete tegobe koje su vezane za kičmu, leđa, kosti ali su mogući i problemi sa povišenim krvnim pritiskom.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Lavove

LAV

Foto: Shutterstock

Imaćete dosta sreće na poslovnom polju. Sve ono šo budete želeli da postignete, biće moguće sada. Na polju emocija sada ne želite dosadu, skloni ste avanturama i prolaznim vezama. Kada je u pitanju zdravlje generalno nemate veće probleme. Osećate se dobro. Prija vam bavljenje sportom, rekreacijom i svaki oblik fizičke aktivnosti.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Device

DEVICA

Foto: Shutterstock

Imate dosta stresa u poslovnom okruženju, zbog čega svakako niste preterano zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, pokazujete veliko nezadovoljstvo ka voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta, sklonost ka prehladi, mogući problemi sa infekcijama, virusima, bakterijama i upalnim stanjima takođe. Posetite lekara.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vage

VAGA

Foto: Shutterstock

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće vezane za odnos sa saradnicima. Na polju ljubavi ste spremni da se posvetite voljenoj osobi i da joj pružite sve. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni hormonalnim smetnjama, ginekološkim tegobama kao i problemima koju su vezani za kožnja oboljenja. Pazite se.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Škorpije

ŠKORPIJA

Foto: Shutterstock

Aktivni ste na poslovnom planu i veoma vam je važno da ostvarite sve svoje ambicije. Na polju ljubavi vam sada vlada usporena situacija u kojoj niste okrenuti promenama. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da vodite više računa o sebi, da povećate unos vitamina i da posetite lekara. Možete da budete podložni novim problemima.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Strelčeve

STRELAC

Foto: Shutterstock

Na polju posla vas očekuje dobar period, svaki rizik koji preduzmete će vam se isplatiti. Kada su u pitanju emocije, otvoreni ste i spremni da voljenoj osobo pokažete svoju ljubav. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate manje tegobe vezane za kardiovaskularni sistem koji boi mogao da vam bude u ovom periodu osetljiv.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Jarčeve

JARAC

Foto: Shutterstock

Povedite računa o novim poslovnim dešavanjima, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Na polju ljubavi vas očekuju strastveni i lepi trenuci sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje poteškoće sa stomakom i probavom. Pazite šta jedete i čuvajte se mogućeg trovanja ili stomačnog virusa.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vodolije

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako donositi nove poslovne odluke. Komunikacija sa voljenom osobom će postati sve bolja pa ćete imati priliku da neke probleme od pre rešite. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete moguće probleme vezane za alergijske reakcije, osipe ili neki drugi vid problema vezan za kožu.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Ribe

RIBE

FOTO: Pixabay

Kada je u pitanju posao možete da očekujete pozitivne promene i novi priliv novca. Na polju ljubavi nećete biti preterano angažovani jer vam je posao na prvom mestu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete generalno stabilno stanje. Jedina slaba tačka sada može da vam bude vezana za zdravlje zuba i desni.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)