5 najboljih novogodišnjih poklona za muškarce: Sa ovim predlozima nema greške!

Praznici su nam pred vratima, a sredina decembra je idealna za planiranje novogodišnjih poklona.

Ako je u pitanju vaš bračni partner, onda je ovaj izbor veoma jednostavan. Međutim, ako ste i dalje u fazi upoznavanja i svakodnevno otkrivate nove stvari jedno o drugom, onda sa ovih 5 predloga za novogodišnji poklon ne možete pogrešiti.

1. Parfem

Foto-ilustracija: pixabay.com

Do sada ste sigurno imali prilike da vidite koja je njegova omiljena aroma, a možda je baš to ono što vam je najveći afrodizijak na njemu. Pa, šta će ga više obradovati (a i vas) od još jedne bočiće zahvaljujući kojoj će zagarantovano dobro mirisati i u narednim mesecima?

2. Sezonska karta

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Šta si u horoskopu i za koga navijaš? Ovo ste ga sigurno pitali već na prvom dejtu, pa kupovina sezonske karte za njegov omiljeni klub je nepogrešivo dobar poklon koji mu pokazuje koliko ga podržavate u njegovim interesovanjima. Fudbal je ipak najvažnija sporedna stvar na svetu.

3. Manžetne

foto: lobell.rs

Ako je vaš muškarac čovek od stila onda toplo preporučujemo Lobell manžetne koje se čuvaju za ceo život. Unikatni detaliji za muškarce i njihove košulje. Pogodne za dragu osobu, tatu, brata, druga, Lobell dugmići za manžetne su idealan i originalan poklon da se ukrasi muška košulja, pa sa ovakvim novogodišnjim poklonom nema greške.

4. Odeća

Foto: pixabay.com

Iako je kupovina odeće uglavnom nezahvalna, srećom današnji lanci imaju mogućnost kupovine vaučera, pa tako za praznike možete u pratnji svog muškarca odabrati veličinu, ali i odevni komad koju mu je najviše potreban ili mu se dopada.

5. Knjiga

Foto: Facebook/Loganberry Books

Ako je knjiški moljac i smatra da su definicija praznika topla atmosfera doma i sjajna knjiga, onda ni ovde ne možete pogrešiti. Ukoliko niste sigurni da li ćete pogoditi knjigu i žanr, takođe mogućnost kupovine vaučera predstavlja sjajan poklon.

(T.T./Telegraf.rs)