Mesto gde hrana ostaje duže sveža: LG frižideri sa NatureFRESH tehnologijom

Shvatite u jednom trenutku da vaša kuhinja zaslužuje novog "ljubimca"

Foto: Promo

Tačnije, ne samo da zaslužuje već vam je neophodan novi frižider. I čim ste to pomislili, suočili ste se sa teškom, ali negde i slatkom mukom izbora. Frižider sa jednim vratima, kombinovani frižider, side-by-side frižider, door-in-door frižider, ugradni ili samostojeći frižider… Frižider sa zamrzivačem u donjem delu, frižider sa zamrzivačem u gornjem delu, ove ili one zapremine, sa inovativnim funkcijama, ili bez istih, onaj koji ima tri plusa za energetsku efikasnost…Misli se roje, lete, opcija je pregršt, ne znate šta biste i koji frižider biste da unesete u svoju kuhinju.

Pa, možemo vam oko toga makar malo pomoći, nadamo se. Jedan od predloga – frižideri kompanije LG. A zašto? Dovoljno ako vam za početak kažemo da se od konkurencije izdvajaju po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svežinu namirnica.

LG frižideri imaju vrhunski sistem hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™ pa potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini namirnica. Opremljeni linearnim kompresorom sa inverterom, LG frižideri predstavljaju prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider.

Foto: Promo

Tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, te namirnice duže održavaju svežinu, ali i originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača. Linear Cooling™, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane. Linear Cooling™ zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. To uveliko smanjuje temperaturnu razliku između vrata i unutrašnjosti frižidera. Fresh Balancer i Fresh Converter korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane.

Brojne prednosti koje potrošačima na primer LG V+ kombinovani frižider ostvarene su integracijom nekoliko naprednih tehnologija, uključujući NatureFRESH, koji kombinuje Linear Cooling™ i DoorCooling+™.

- Prilikom razvoja svih naših kućnih uređaja, uz to i frižidera, uvek imamo na umu sve zahteve i potrebe potrošača, u skladu sa savremenim načinom i stilovima života. Naši frižideri poseduju visoku energetsku efikasnost, energetske klase A+++, ali su i izuzetno efikasni u održavanju hrane svežom na duži vremenski period. Uz to dajemo potrošačima i 10 godina garancije na Linearni Inverter Kompresor, kako bismo ukazali na dugovečnost i pouzdanost naših uređaja - kaže Andreja Stefanović, specijalista za sektor bele tehnike u kompaniji LG.

Foto: Promo

Prepoznatljiv po svojoj vodećoj energetskoj efikasnosti, linearni kompresor sa inverterom kompanije LG ključan je za postizanje vrhunskih performansi, radeći 32% odsto energetski efikasnije od konvencionalnog klipnog motora. Ova i niz drugih efikasnih funkcija zajedno smanjuju energetsku potrošnju frižidera, što potrošačima omogućava manje račune za struju.

Napredni linearni kompresor sa inverterom značajno poveća pouzdanost i dugotrajnost. Pri rigoroznom testiranju proizvoda utvrđeno je da je frižider podložan primetno manjem habanju prouzrokovanim svakodnevnom upotrebom uz proizvodnju do 25% odsto manje buke. Prema istraživanjima, procena je da je prosečan životni vek kompresora frižidera otprilike 20 godina.

Kako bi povećao zadovoljstvo korisnika, LG je u frižider inkorporirao ThinQ™ tehnologiju, koja korisnicima omogućava da daljinski kontrolišu frižider sa svog smart telefona.

Ništa manje važno, jer složićete se ima mnogo do estetike i toga šta je vašem oku prijatno gledati, jeste i dizajn ovih frižidera. Frižideri ove kompanije imaju uglađen, minimalistički dizajn sa elegantnim linijama i suptilnom upotrebom materijala. I moderni i praktični i energetski efikasni – šta bi vam još bilo potrebno?

(Telegraf.rs/PR)