Test podsveti: Izaberite maslačak i saznajte poruku koju vam šalje univerzum

Postoje momenti u životu kada nam je potrebno da pratimo "znakove pored puta" kako bismo uspeli da ostvarimo želje

Foto-montaža: Pixabay, Telegraf

Testovi su često izvor zabave, ali nekih novih saznanja o nama, ali i o porukama koje nam kroz naše nesvesno šalje okolina ili Univerzum.

Pred vama je jedan takav zanimljiv test podsvesti, gde ćete na osnovu maslačka koji izaberete moći da se poigrate i saznate šta vam trenutno svemir poručuje, odnosno na šta vas upozorava da bi trebalo obratiti više pažnje.

Sve što je potrebno jeste da se opustite i izaberete intuitivno maslačak koji vam se najviše sviđa, a onda u nastavku teksta pročitate poruku koju kroz njega dobijate.

Maslačak 1

Ukoliko ste izabrali mlaslčak pod brojem jedan, univerzum vam poručuje da prepreka može doći kada vam je najpotrebnija. To je kao da dobijete zakrivljenu loptu, pa da otkrijete šta tačno nije u redu.

Prepreka vas u ovom trenutku pokreće u drugom pravcu, odnosno menja vaš fokus i vodi vas putem kojim je potrebno i onda kada se vama možda čini pogrešnim.

Na kraju će se ispostavti da je to prilično duboka prekretnica u vašem životu, koja vas je dovela do značajnih iskustava i promena koje su vam potrebne. Zapamtite da vam se možda neće svideti ono što vidite sada, ali se potrudite da to prihvatite, jer će posle toga doći nešto, za vas, mnogo bolje.

Maslačak 2

Ako ste izabrali žuti maslačak koji je pod brojem dva, nebo poručuje da je vaša vibracija jača nego što možete i sami da zamislite.

U ovom momentu sve je pod vašom kontrolom. Razmislite o tome kakvu energiju širite oko sebe, jer je ono što privlačite direktna manifestacija vibracije koju šaljete.

Maslačak 3

Ukioliko je vaš izbor tirkizni maslačak, obeležen brojem tri, univerzum vam poručuje da istinsko isceljenje može da izazove osećanja koja ste toliko dugo izbegavali i može da vas natera da poželite da ga izbegnete još više.

Univerzum vas uči da je isceljenje duhovna odluka koju moramo doneti da bismo s ljubavlju ušli u težak posao oslobađanja i popravljanja praznina i bol koji nosimo sa sobom.

Iako vas to može uplašiti, to je jedini način da postignete stabilnost i da počnete da volite sebe. Pokušajte da oslušnete svoja osećanja i dozvolite im da vam pokažu istinu.

Maslačak 4

Poruka koju nosi zeleni maslačak, obeležen brojem četiri, jeste ta da, ako verujete u bilo šta, verujte u to punim srcem. Univerzum vas u potpunosti podržava i ne želi ništa drugo nego da vam pomogne da se uskladite sa svojom istinskom unutrašnjom snagom.

Univerzum je u svemu što činite uz vas i sve što treba da uradite jeste da dozvolite sebi da se prilagodite i postanete ono što treba da budete. Univerzum nam uvek daje onoliko tereta i izazova koliko možemo u tom trenutku da prihvatimo.

Nikada vam neće dati nešto sa čime ne možete da se nosite, pa shvatite da ste u mogućnosti da idete napred sa bilo kojim iskustvom, situacijom i okolnostima uz punu podršku univerzuma, koji uvek podržava ono što je najviše dobro za vas.

Maslačak 5

Ako je  vaš izbor ljubičasti maslačak , koji je obeležen brojem pet, univerzum vam šalje poruku da je vreme za ostavrenje vašeg velikog sna.

Imate san koji vas verovatno prati već duže vreme i napravili  ste mnoge korake da ga ostvarite. Imali ste poteškoća i prepreka na tom putu, ali ste zadržali širu sliku sna, niste odustajali i nastaviljali ste da idete napred. Nije bilo lako, ali kako kažu, vredelo je.

Univerzum vam šalje poruku da je došao trenutak, posle svih naučenih lekcija, da se i vaš veliki san ostvari.

Video: Ako u prvih 7 sekundi pogodite šta je na snimku svaka čast

(Telegraf.rs)