6 saveta za prvomajsko roštiljanje: Kako da pljeskavica bude sočna, a da se riba ne zalepi za rešetku
141
0
Uz ovih nekoliko trikova bićete glavni roštilj-majstor
Prvomajska euforija je na vrhuncu. Danas je dan kada padaju poslednje pripreme za odlazak u prirodu, pogotovo za one avanturiste koji će uranak dočekati ispod šatorskog krila. Za sve ljubitelje prirode, druženja i roštiljanja, otkrivamo nekoliko tajni pravih roštilj majstora.
Preporučujemo
"Plaćao mi je stan tri i po godine" Pevač otkrio koliko mu je Saša Popović pomogao: "Bio mi je kao otac"
Oprez! Crtać koji je zaludeo svet krije mračnu priču! Stiglo upozorenje i roditeljima u Srbiji, ne puštajte ga
U videu iznad teksta pogledajte kako da bez muke od mesa za roštilj i jedne flaše napravite ćevape, nadimite piletinu, zadržite sočnost u pljeskavici i još dosta toga što će vašu veštinu roštiljanja podići za još jedan stepen.
Savet plus za početnike: Kod roštiljanja u prirodi, najvažnije je negde u blizini imati protivpožarni aparat!
Uživajte u prirodi i ne zaboravite da je čuvate.
Video: Kako odabrati meso za roštilj
(Telegraf.rs)