Test podsvesti: Ono što prvo vidite otkriva koja osobina vam šteti u odnosima

Dobro pogledajte ilustraciju i zapamtite ono što ste prvo ugledali

Internetom svakodnevno kruže razni psihološki testovi. Jedni su brzi i laki, a drugi zahtevaju vaše vreme, pažnju i koncentraciju. Bilo kako bilo, testovi i optičke iluzije mogu da otkriju mnogo toga o nama. 

Optička iluzija koja je pred vama otkriće vam koja osobina vam šteti u odnosima, odnosno kojom osobim najčešće odbijate ljude od sebe.

Dobro pogledajte ilustraciju i zapamtite ono što ste prvo ugledali.

Lobanja

Ako ste prvo videli lobanju, vi ste veoma društvena osoba, ali ipak najviše vremena volite da posvećujete sebi. Ako u početku ne budete objasnili bliskim ljudima vašu potrebu da uživate u samoći, najverovatnije će vam na kraju okrenuti leđa.

Čovek sa kapuljačom

Vi ste izvrstan partner i svi vole kad se pojavite na druženjima. Međutim, veoma ste zatvorena osoba, čak i prema svom emotivnom partneru. Poštovanje vaše privatnosti je ključno za vas, iako to nećete odmah reći, iz straha da ne oterate ljude. 

Mačevi

Vi ste veoma stidljiva osoba i ljudima prećutkujete mnoge stvari da ih ne biste povredili. Slobodne dane uglavnom provodite sa prijateljima i u odlasku na razne avanture, iako to možda i nije ono što vi želite, ali nećete ništa reći, pa na kraju ni ne uživate u svom slobodnom vremenu.

Nemojte da osećate potrebu da morate da prihatite svaki poziv, jer, ako ljude naviknete da ste uvek dostupni, prvi vaš kiks će ih udaljiti od vas.

(Telegraf.rs)