Klaudija i muž osetili "riblji miris" u spavaćoj sobi: Izbegli su tragediju "za dlaku"

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad ne bi rekli da to može da se dogodi

Foto: TikTok/Printskrin

Miris ribe u kuhinji nije nimalo prijatan i cela kuća može poprimiti taj neprijatan miris. Međutim, šta raditi kada osećate miris ribe u gotovo celoj kući, a posebno u spavaćoj sobi?

To se desilo Klaudiji Anderson i njenom mužu.

Naime, oni su danima primećivali "riblji miris" u spavaćoj sobi i nisu imali odgovor na pitanje odakle dolazi. Angažovali su dubinsko čišćenje ali su shvatili da je i nedeljama kasnije taj mriis - bio tu.

- Kad god bismo ušli u sobu, suprug i ja bismo osetili neprijatan miris. Nikome nismo smeli da pričamo jer nas je bio sram - kaže ova žena koja je svoju ispovest podelila na "TikTok-u".

Prvo su mislili da miris dolazi iz kupatila, a onda je usledila neverovatna istina.

- Poslala sam poruku drugaru električaru koji je rekao da se moramo ozbiljno pozabaviti tim problemom. Na kraju smo ustanovili da je u pitanju bila mogućnost požara" Jedna žica u utičnici se odvojili i plastika sa unutrašnje strane utičnice se topila. Imali smo sreće da smo otkrili na vreme i da nije došlo do tragedije - rekla je Klaudija.

Njen savet drugim ljudima koji su u sličnoj ili istoj situaciji da ne ignorišu ovaj neprijatan mriis i da odmah pozovu električare ako osete "riblji miris".

(Telegraf.rs)