Trener Dženet Džekson otkriva kako je uspela da skine preko 30 kilograma bez kardio vežbi

Njen trener otkriva tajnu iza ove neverovatne transformacije

Dženet Džekson uspela je da smrša impresivnih 30 kilograma bez ikakvih kardio treninga zahvaljujući posebnom režimu koji joj je spremio trener.

5 tajni balerina za savršenu liniju koje mogu da preporode svaku ženu

A na radost brojnih žena koje muku muče sa viškom kilograma, ili samo žele da dovedu svoje telo do savršenstva, profesionalni trener Polet Siblis otkriva svoje trikove.

- Počela sam da je treniram šest nedelja akon porođaja. Imali smo prilično intenzivan raspored. Trenirali smo minimum 4 puta nedeljno, a sam trening nikada nije trajao manje od 45 minuta, ali ni duže od sat vremena, priča ona.

Dženet je na početku imala samo jednu želju - želela je da brzo izgubi višak kilograma, ali je Polet imala drugačiju ideju i želela je da se fokusira na njene mišiće.

- Mislila je da ima puno kilograma da izgubi, ali ja sam znala da nema. Možete da vidite kako sada izgleda. Struk joj je minijaturan. Izgleda neverovatno i u formi, ali je isto i veoma zdrava, objašnjava ona.

A kako bi stigla do željene težine i izgleda, Dženet nije smela ni da pomisli na kardio.

- Radile smo tri do četiri vežbe sa tegovima zajedno. Na taj način podiže se broj otkucaja srca, ali stvaramo i efekat bržeg sagorevanja masti, dodaje Polet.

Po njenim rečima, Dženet sada samo treba da održava svoju težinu zdravom ishranom i povremenim treninzima-

(Telegraf.rs)