Mostarac Ajdin Sefer je učio holivudskog lepotana kako da bude seksi i muževniji u ulozi Kristijana Greja u 50 nijansi sive

Žene širom sveta padaju u nesvest dok na filmskom platnu gledaju dominantnog Kristijana Greja

Ne znamo da li bi pripadnice lepšeg pola imale istu ovakvu reakciju kada bi znale da gospodin Sivi ne bi bio toliko muževan i seksi da nije imao dobrog učitelja koji ga je pripremao za sve scene u filmu.

Ginekolog otkiva šta tačno misli o seksi sceni sa sladoledom, kašikom i vaginom iz "50 nijansi - Oslobođeni"

Naime, glumac Džejmi Dorman na setu je imao učitelja i skoro dublera koji mu je pokazivao kako da uradi scene zavođenja i poziranja kako bi bio seksi i privlačan. Reč je o Ajdinu Seferu iz Mostara koji živi i radi u Los Anđelesu kao model, a širom sveta postao je poznat pošto je snimio spot sa Lady Gagom za pesmu "G.U.Y.".

Obučavao je popularnog glumca kako da pozira u filmu "50 nijansi oslobođeni" i na fotografijama kako bi njegovo telo izgledalo što bolje i muževnije.

Sefer je bio njegov dvojnik na setovima i sa njim je vežbao poze i prilagođavao svetlo, a zatim bi Dorman gledao fotografije i snimke i oponašao bi bosanskog modela, piše klix.ba. Čak su napravljeni i bilbordi sa Seferovim telom, ali je u poslednjem trenutku odlučeno da na njima bude glumac.

Mostarac sa američkim državljanstvom radi punom parom i vrlo je tražen model. Snimao je reklame za luksuzne brendove, a početkom godine pojavio se kratki reklamni film "Return Of The Goat" koji je radila kompanija YT Industries CARPA u kojem igra glavnu ulogu.

Pred ovim modelom iz našeg komšiluka je sjajna budućnost, a karijera mu je već krenula napred posle ovog velikog projekta u kome je uzeo učešća. Sada znamo da ne postoji samo jedean gospodin Grej, na opštu radost svih dama.

(M.K.)