6 najjednostavnijih - ali savršenih frizura za zimu! (FOTO)

Pogledajte kako napravti 6 najpogodnijih frizura koje su hit ove sezone

Uvek ste se pitale kako da obuzdate i oblikujete svoju kosu u zimskom periodu. Evo rešenja...

6 frizura koje su apsolutni hit ove zime. Ne morate više da nosite kapuljače, kape i  krijete svoju kosu. Jednostavno je. Stilizujte je šišanjem!

Irina Šajk ima novu frizuru zbog koje izgleda lepše nego ikad pre (FOTO)

1. OŠIŠAJTE JE NA RAVNO, A NE NA STEPENASTO! Mnogo ćete je lakše fenirati i oblikovati. Stepenovi su pogodniji za lokne i letnji period..

2. LOB FRIZURA SA ŠIŠKAMA

Ova frizura je idealna za sve one koje imaju tanku kosu.. Blagi stepenovi dodaju volumen i za ovu frizuru vam neće trebati puno vremena za stilizaciju. Definitvno je pravi pogodak ako zelite da vasa frizura izgleda lepo i neobavezno.

Evo koliko često treba da šišate kosu ako želite da vam brže poraste

3. DUŽE ŠIŠKE

Za sve one kojima kratke šiške ne stoje, idealno je da ošišaju šiške srednje dužine. One su odlične, a kada vežete kosu idalje ćete imati frizuru. Takođe, pored dnevne varijante, takva frizura se može nositi i za večernje specjalne prilike.

 4.PAŽ SA STANJENIM KRAJEVIMA

Ukoliko ste ljubitelj ravne kose, predlažemo paž frizuru, do vrata. Krajevi neka budu stanjeni kako bi kosa delovala svilenije. Osim toga, tokom zime ovu frizuru je vrlo lako održavati.

5.ASIMETRIČNI BOB SA ŠIŠKAMA 

Frizura slična prethodnoj, međutim, mnogo ležernija.Tu je i zanimljiv detalj - šiške. Bez mnogo truda igledaćete šik.

6.KOSA DO UŠIJU

Ljubiteljke kraće kose izgledaće potpuno misteriozno sa frizurom dužine do ušiju. Osim što vam za stilizvovanje neće trebati mnogo vremena, vašem vratu koji je go neće biti haldno jer ste mu napravili dovoljno mesta za šaleve i ešarpe.

(Telegraf.rs)