Ova frizura tamo dole učiniće vas privlačnijim muškarcima - i čini čuda za mušku erekciju tokom seksa

Sada oni koji vole da je dole malo neuredno imaju izgovor da se sutuacija ne menja

Sve je veći broj žena koje se odlučuju da bace brijače i ne koriste ih više za sređivanje intimne zone jer je prirodni izgled koji propagira i veliki broj poznatih ličnosti opet u modi.

Evo šta model donjeg veša koji najviše volite da nosite govori o vašoj ličnosti

Neki eksperti veruju da dlačice u ovoj regiji mogu zapravo da vam poboljšaju seksualni život. Doktorka Alisa Dvek otkrila je da žbun tamo dole može da vas učini privlačnijom muškarcima. Iako ovo nije baš estetski dobro i privlačno svima, dlačice prikupljaju na sebe feromone koji žene čine privlačnijim muškarcima.

Ovo nije jedini dobar razlog za gajenje male baštice tamo dole, piše dailystar.co.uk. Prihvatanje sopstvenog krzna zapravo poboljšava seks i čini ga prijatnijim. Doktor Strečer smatra da dlačice mogu da pomognu muškarcu da duže ostane u erekciji.

- Pre centralnog grejanja, dlačice u intimnoj zoni su održavale genitalije toplim. Ako biste vašeg muškarca stavile u frižider, izgubiće erekciju, rekla je ona.

Ulja koja se takođe skupljaju na dlačicama mogu da posluže kao lubrikant čineći tako predigru zanimljivijom i lakšom. Ovako nećete partnera grebati i bockati dlačicama koje tek izrastaju. U modi su različite frizure za intimnu zonu, pa pustite mašti na volju.

(Telegraf.rs/M.K.)