Dočekajte lepo vreme u najboljem izdanju uz liniju Avon works (FOTO)

Oblikovano telo - najbolji detalj za novu sunčanu sezonu

Lepo vreme nas inspiriše da menjamo loše navike i radimo na sebi. Želimo instant rezultate, želimo da budemo u savršenoj formi, želimo da se osećamo lepše i samouverenije, ali su posledice višemesečnog zimskog opuštanja vidljive na telu u formi najupornijeg ženskog neprijatelja - celulita.

Zbog toga je, naš verni saborac za žensku lepotu i savršen izgled, Avon, inspirisan krioterapijom, kreirao moćni anticelulit gel. Ovaj pravi šok tretman protiv celulita sa efektom hlađenja prodire do najdubljih slojeva kože, sagorevajući masne ćelije i vidljivo smanjujući celulit.

Glatka, zategnuta koža i oblikovan struk, zadnjica i butine bez efekta "pomorandžine kore" su najbolji detalji za predstojeću letnju sezonu koji se postižu nanošenjem gela u kombinaciji sa specijalnim masažerom za telo na baterije. Inspirisan limfnom drenažom, ovaj masažer ubrzava cirkulaciju i izbacivanje tečnosti iz tela, što uz izbalansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, doprinosi boljim rezultatima.

U okviru Avon Works linije za borbu protiv upornog celulita i nepravilnosti na telu, možete pronaći i Cell Break 5D anticelulit losion, Stretch Mark 24 Total losion protiv strija i Lift & Tone kremu sa kompleksom arginina za napredno zatezanje grudi.

Novi proizvodi iz Avon Works linije premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara, dok masažer možete poručiti već po ceni od 1.399 dinara u Avon brošuri koja važi od 22. marta do 11. aprila 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs.

(Telegraf.rs/ PR )