Tražio je da mu odseku genitalije jer mu kvare izgled, a sada otkriva kako ide u WC i da li je zažalio zbog toga (FOTO)

Na ovo nije računao kada se podvrgao proceduri uklanjanja genitalija

Čovek koji je tetovažama pokrio celo telo odstranio je genitalije i bradavice kako mu ne bi kvarile izgled i sada ima velikih problema.

Istetovirao je oči i skoro celo telo, a sada je uklonio penis i bradavice jer mu "kvare izgled" (FOTO)

Adam Kurlikejl (32) proveo je 12 godina tetovirajući telo, pa je platio da mu penis, testisi i bradavice budu uklonjeni kako mu ne bi kvarili izgled. Sada je otkrio kako nakon složene operacije ide u toalet. U klipu, vidi se jedna od prijateljica koji drži kesu u kojoj je urin tetoviranog muškarca. Ona prazni njegovu kesu u wc šolju, a on se kasnije pretvara da nosi kesu kao pas.

- Ja sam sada pripadnik Nulo populacije. Ja nemam genitalije, ali nisam izgubio želju za seksom. Uklonio sam katetar i kesu, ali sam morao da vratim katetar. Bol je beznačajan, jer sam ja srećan ovako, napisao je on.

Pobedio je rak, ali mu je imunitet bio užasno oslabljen i postao je depresivan jer mu je koža postala veoma bleda. Kada su mu lekari dijagnostikovali albinizam počeo je da se tetovira i otkrio je svoju strast prema tetovažama.

- Moja omiljena boja uvek je bila siva u različitim nijansama i zbog toga je moja koža skoro cela grafitne boje, rekoa je on.

Mediji pišu da je putovao u Gualdalaharu kako bi tamo bio operisan jer su tamo mogli da mu uklone genitalije.

VIDEO: Ova devojka je dizajnirala svoju vaginu

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)