Najodvratniji manikir koji ste ikad videli: Kroz ove nokte se šetaju živi mravi (VIDEO)

Ponekad se zbog lepote prelaze granice zdravog razuma, ali ovo je nešto najgore što ste do sad imali prilike da vidite

Ruski salon za manikir "Nail Sunnya" je ponovo iznenadio pratioce na društvenim mrežama "novitetom" u svojoj ponudi. Manikir sa živim mravima koji se šetaju u noktima jepreko noći postao hit, mada se neki ljudi zbog njih zgražavaju. Cilj ovog manikira je da nokti izgledaju poput fosila. Za razliku od prethodnih trendova koje ovaj salon promoviše, ovaj je postao predmet oštrih kritika jer se radi o mravima koji su korisni.

Simptomi prehlade i gripa mogu biti znak infekcije bubašvabama

Otkako se salon "Nail Sunnya"  pohvalio svojim novim delom, izazvao je opšte zgražanje ljubitelja životinja. Neki od komentara koji su se pojavili na Instagramu pokazuju negodovanje ranijih pratilaca salona:

- Ovako nešto je potpuno nezamislivo i zastrašujuće. Stvarno, da li je potrebno zarobiti žive životinje i mučiti ih kako bi se privukla pažnja?

- Čvrsto verujemo da je to potpuno pogrešan i neispravan način za dobijanje pažnje ili zbijanje šale.

- Ovaj salon iza sebe ima puno lepih i zanimljivih manikira i ovako nešto im sigurno nije bilo potrebno. Ni bilo kome od nas...

Kako i ne bi kada su doslovno zarobili žive mrave u manikir? Ipak, na iznenađenje mnogih, salon je posle oštrih komentara objavio videu u kom je prikazano kako mravi mogu biti oslobođeni iz mnaikira. U opisu videa stoji:

- Ljudi, mi nismo ubice životinja. Svi mravi korišćeni za manikir su ostali živi, jer smo im napravili prostor za disanje. Ovo je dokaz.- stoji u opsu videa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

(Telegraf.rs )