Objavila je fotografiju svoje "budže", ali ne da bi šokirala, već kako bi skrenula pažnju na veoma važnu stvar (FOTO)

Biti trans osoba sa sobom nosi veliki teret, ali i odgovornost

Imogen Loksli (27) doživela je veoma neprijatno iskustvo kada je svedočila maltretiranju devojke koja je transrodna zbog toga što nosi suknju ispod koje joj se ocrtavao penis.

Plakala je na putu do kuće i onda je rešila da objavi jednu fotografiju na Facebook i tako skrene pažnju na problem sa kojim se susreću trans rodne žene, ali i da su one prelepe i mogu da budu seksi.

Sela je raširenih nogu dok je na sebi imala pink donji veš koji je jasno ocrtavao njen penis i pink bluzu.

Foto: Instagram/imogenloxley

- Ukoliko devojka koju su maltretirali vidi moju fotografiju, želim da joj poručim da je prelepa i žena koja vredi. Ne mora da se dokazuje i impresionira druge, pogotovo ne potpune strance. Ako se oseća ugodno u svojoj koži i srećna je takva kakva je, to je sve što je bitno. Odlučila sma da objavim fotografiju na kojoj se vidim cela ja i da pokažem da sam to JA! Možda izgledam kao prelepa žena, ali pogledajte ja imam isto što i ova devojka, napisala je ova hrabra mlada žena.

Ona je rođena kao muškarac, ali je odlučila da promeni pol i postane žena. Priznala je da je mnogi prijatelji i porodica vide kao lepu ženu, ali da je primetila da je devojka koja je doživela zlostavljanje trans osoba i to tek na početku svoje transformacije.

Kada je videla da grupa maltretira devojku, Imogen je odlučila da je prati sve dok ne uđe bezbedno u autobus kako bi sprečila moguće nasilje.

- Bilo je tu još ljudi, ali su svi stajali po strani i smejali se. Ona je mlađa od mene i samo je čekala autobus da se odveze kući. Ja sam stajala prekoputa i čekala da mi isporuče moje hormone. Čula sam kako joj kažu da joj penis dobro stoji, kao i da može da skine periku. Njima je to bila šala, a mene je razbesnelo, dodala je Imogen.

Setila se da je i ona bila na njenom mestu na početku transformacije i odlučila je da ispuni svoju nameru iako je bila izuzetno nervozna zbog toga. Zna da je ovo vetar u leđa mnogim trans osobama i nije mogla da ne iskaže svoju podršku.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)