Viktorija Bekam pokazala lice bez šminke, pa otkrila tajnu svoje mladolikosti

Slavna kreatorka Viktorija Bekam predstavila je svoju dnevnu rutinu nege kože

Nekadašnja pevačica, a danas uspešna modna dizajnerka i preduzetnica, Viktorija Bekam od samog pojavljivanja na sceni uspela je da zaintrigira ljude širom sveta. Ona je jedna od retkih dama iz sveta poznatih koja pored ogromne slave, uspeva da u tajnosti drži svoju privatnost, rado govori o svojoj karijeri i najvećim greškama u životu, a poznata je i kao veliki zagovornik zdravog života i prirodne nege lica i tela.

Prelepa supruga fudbalera Dejvida Bekama jedna od retkih dama koja redovno putem društvenih mreža pokazuje svoje lice bez grama šminke i daje iskrene savete ženama širom sveta o načinu šminkanja, čišćenja, pilingovanja kože.

Tako je Viktorija ovog puta rešila da objavila sliku na kojoj je evidentno da njeno lice nije ulepšano apsolutno nijednim kozmetičkim proizvodom. Četrdesetpetogodišnja dizajnerka je pored fotografije na kojoj se vide sitne pore i pegice, ali i čvrsta i zategnuta struktura kože, otkrila da postoji jedno sredstvo koje joj pomaže da održi mladolik izgled tokom godina.

- Uzbuđena sam što sa vama delim moćni serum! Reč je o serumu iz moje "Viktorija Bekam Bjuti" kolekcije. Tehnologija i nauka koja stoji iza ovoga je tako neverovatna i zaista primećujem razliku u veličini pora i finih linija oko očiju - saopštila je Viki putem Instagrama.

I dok su mnogi komentarisali blistavu lepotu Bekamove i raspitivali se gde mogu da nabave ovo sredstvo, pojedinci su istakli da je preskupo i da zapravo "obični" ljudi ne mogu da ga priušte.

Cena ovog seruma iznosi 180 funti, odnosno 25.000 dinara.

(Telegraf.rs/K.M.)