Stigao novi trend za stilizovanje obrva, najbizarniji do sada: Žene, nećete valjda ovo da radite?

Briju svoje dlačice samo da bi stavile privremenu tetovažu

Pexels / Amir SeilSepour

Privremene tetovaže za obrve su trenutno najveći trend u svetu lepote, o čemu svedoče brojni video zapisi na Tik Tok platformi na kojima možemo da vidimo detaljna uputstvoaza korišćenje ovog proizvoda.

Nakon japanskog iscrtavanja obrva (mikroblejeding), koje je popularno već nekoliko godina u nazad, ovog leta se pojavio novi trend ulepšavanja obrva.

Reč je o privremenim tetovažama za obrve kojima se postiže efekat raskošnih i gustih obrva, koje izgledaju veoma prirodno na licu.

Za razliku od mikroblejding metode, koja zahteva upotrebu igala i nožića za iscrtavanje linija i ostavlja polutrajnu boju na obrvama, ovaj proizvod se može koristiti i skidati po potrebi, a ujedno je dosta povoljniji.

Ove tetovaže su pravi hit u Americi, a kako smo saznali nanose se pomoću standardnih boja i lepka koji nisu štetni za kožu. To znači da ne morate čak ni da posećujete salon da biste ulepšali svoje obrve, jer možete da ih aplicirate sami.

Kako smo mogli da vidimo na snimcima koji su objavljeni na popularnoj platformi Tik Tok, dovoljno je da ih postavite na čisto i ravnu površinu, pritisnete pomoću vlažne krpe i zadržite jedan minut, a zatim povučete foliju.

Obrve mogu da stoje najduže pet dana, a ono što se mnogima nije dopalo je spremnost devojaka da obriju dlačice kako bi isprobale ovu tetovažu.

- Stvarno ih ne možete staviti ako imate dlačice na obrvama. Koža mora da bude glatka - kazala je jedna korisnica Tik Tok-a.

Mnogi koji su ih isprobali kažu da uživo izgledaju veoma prirodno.

Kako vam se dopada ovaj novi bjuti trend?

Video: Ju, obrva bez! Ljubu Pantović prikazali u prirodnom izdanju, ljudi bez teksta

 

(Telegraf.rs)