Svakog dana radila je jednu istu stvar i uspela da smrša čak 44 kilograma

Smršala je 44 kilograma za godinu dana bez ikakvih preparata

Foto: Printskrin Instagram/georgiabethfitness

Amerikanka Džordžija Melbru (27) je uspela da smršala čak 44 kilograma bez gladovanja i restriktivne dijete. Ona je napravila samo jednu promenu u svom načinu života.

Džordžila Melbru iz Luizijane je od detinjstva imala problem sa gojaznošću, a najviše se ugojila nakon trećeg porođaja - imala je čak 101 kilogram iako je visoka samo 160 cm.

Ona se priseća da je zbog viška kilograma još kao mala imala probleme sa odećom, a često je pozajiljivala garderobu od svog brata.

- Jedno smo morali posebno da naručimo uniformu jer sam sa šest godina nosila konfekcijski broj 40 - kaže Džordžija.

Nakon rođenja trećeg deteta stala je na vagu koja je pokazala da je prešla težinu od 100 kila. Tada je rešila da napravi jednu veliku promenu - da svakog dana uvede šetnje!

 

Ona je vezala oko sebe maramu za nošenje bebe i zajedno sa novorođenčetom je svaki dan prelazila oko kilometar i po. Postepeno je povećavala dužinu šetanja.

- Vodila sam bebu sa sobom i prvo sam pešačila oko kilometar, a zatim sam počela da svakog dana da hodam dva kilometra. Korak po korak. To je sve što treba da uradite - naopominje trostruka majka.

Kako su njena kondicija i samopouzdanje rasli, broj na vagi se smanjivao kako su kilogrami počeli da padaju.

Podstaknuta svojim uspehom, Džordžija je počela da istražuje fitnes treninge na Instagramu.

 

Za nešto više od godinu dana uspela je da izgubi 44 kilograma - a sada njena težina iznosi 57 kg.

Džordžija na svom Instagram profilu deli inspirativne priče vezane za njen proces mršavljenkja, i ohrabruje druge da ne odustaju od svog cilja.

Sada Džordžija šest puta nedeljno ide u teretanu, radi 20 minuta kardio i 40 minuta trening snage. Nakon velikog gubitka kilograma ona je promenila i način ishrane.

- Nisam prirodno sportski tip i namučila sam se da svoje telo dovedem u ovo stanje - napisala je ispod jedne fotografije na kojoj je pokazala ogromnu transformaciju svog izgleda.

(Telegraf.rs)