Dužina kose otkriva karakter: Ako ste rešili da se ošišate na kratko, to znači samo jedno!

Frizura nije samo odraz stila, njome podsvesno šaljemo poruke ljudima kojima smo okruženi

foto Pixabay

Duga kosa, „ispeglana“ ili sa zanosnim loknama, srednje dugački bob uvijen u kovrdže ili ravan, sasvim kratka kosa, jednobojna ili sa pramenovima i pravilnim ili asimetričnim šiškama... Mogućnosti su brojne i zavise od ličnih afiniteta, ali i oblika lica. Ali, odabir frizure ne odražava samo naš stil – on otkriva i karakter i skrivene namere koje nam se roje u glavi.

Dugačka kosa

Kosa do ispod ramena i duža karakteristična je za stabilne, odmerene i jednostavne žene koje se „ne okreću kako vetar duva“. Ako se nađete u dilemi, potražite savet od žene koja ima dugu kosu – ona je mudra, „tri puta meri, pa tek onda seče“ i naučiće vas da sagledate veći broj perspektiva od one dve koje ste zacrtali kao moguće rešenje problema koji vas muči.

Ujedno, žene koje imaju dugu kosu su misteriozne i vole da budu zavedene.

Foto: Shutterstock

Kosa srednje dužine

Srednje dugački bob biraju žene koje su fleksibilne i pouzdane, a ujedno i avanturistički nastrojene, bez obzira na to da li su veoma mlade ili su već počele da „troše jesen života“.

Ove žene su pune iznenađenja, energične i zabavne. Flertuju nesvesno, znaju da čuvaju tajne i izvanredne su majke i supruge.

foto Pixabay

Kratka kosa

Dame koje odluče da imaju kratku frizuru su samouverene, odvažne i hrabre. One ništa ne kriju, imaju britak jezik i misle brzo poput vidre.

Odlično barataju novcem, vredne su, spremne na svaku vrstu poslovnog rizika i sjajne su domaćice.

foto Pixabay

Ukoliko ste ceo život imali dugu kosu ili srednji bob, a onda doneli odluku da se ošišate na kratko, želite da se oslobodite stega prošlosti i da punim jedrima zaplovite u budućnost koju ćete sami kreirati.

(Telegraf.rs)