Obukla bikini i pokazala telo 13 dana posle carskog reza: Komentari su potpuno neočekivani

Mlada mama želela je da pošalje poruku da svaka žena treba da voli svoje telo bez obzira da li na njemu ima ožiljaka ili ne

Engleska voditeljka i infuenserka Čejsi King odlučila se na neočekivan potez, koji je iznenadio javnost. Samo 13 dana posle carskog reza, Čejsi je odlučila da na društvenoj mreži Instagram objavi fotografije u bikiniju. 

- Da me je neko pre porođaja pitao da li bih se skinula u bikini, sigurno bih odbila. Ali, sada, kada sam to uradila osećam se oslobođeno sa svojim anđelom u rukama - napisala je ona i dodala da će uvek ponosno nositi svoj ožiljak od carkog reza i da nema razloga da ga se stidi.

Kako je jednom prilikom istakla, nikada se nije stidela svog izgleda, jer svako telo ima strije i celulit, a još manje se stidi da pokaže kako zaista izgleda žensko telo nepune 2 nedelje posle porođaja.

Njeni fanovi oduševili su se fotografijom, pa su je uputili komentare podrške, a na veliko iznenađenje na njenim fotografija skoro da je nemoguće videti negativan komentar.

- Ne postoji ništa loše u pokazivanju ožiljaka, jer su oni mapa puta kuda smo nekada išli - napisala je jedna žena, a po svemu sudeći, podrška nije izostala ni od jačeg pola:

- Ovo je prelepo i prirodno žensko telo. Ti si inspiracija i podrška, svim ženama.

(Telegraf.rs)