Vređali su je i ponižavali zbog izgleda: Smršala 30kg i ima poruku za hejtere

Posle izmenjenog režima ishrane, pre nešto više od dve godine otišla je na operaciju smanjivanja želuca, što je, kaže, bio njen prvi korak ka novom životu

Video: Neverovatna transformacija tik tokerke: Bila je ogromna, a postala je prava manekenka

Da komentari okoline, a posebno vršnjaka utiču na tinejdžere kada je fizički izgled u pitanju, dokazuje i priča Liv Ralf (24) koja je zbog viška kilograma svakodnevno bila izložena ružnim rečima i poprekim pogledima.

Prema njenim rečima, oduvek je imala problem sa kilažom, zbog koje je, kako kaže, bila izložena podsmesima vršnjaka.

- Dečaci su bili veoma okrutni. Nazivali su me pogrdnim imenima. Dogovarali su se između sebe koji će od njih da me poljubili, a kada bi se to desilo, svi su smejali, pa čak i dečko koji me je poljubio - priseća se Liv.

Međutim, 2018. godine, kada je imala 20 godina, Liv je odlučila da promeni svoje loše navike i smrša određen broj kilograma kako bi mogla da ide na operaciju želuca.

Ona je pre dve i po godine otišla na operaciju u toku koje se odstranjuje deo želuca, a kako kaže, to je bio prvi korak ka novom životu.

Printskrin: tiktok.com/@wavyliv

- Znam da je to bio najbolji potez u mom životu. Pre toga sam bila na raznim dijetama i ništa nije urodilo plodom. Čak sam bila na "dijeti" u toku koje se ne jede ništa. Pije se mleko, voda, čajevi..., sva tečnost sem gaziranih i zaslađenih sokova. Bilo je grozno - otkrila je ona.

Liv je na početku transformacije otvorila Jutjub kanal kako bi pomogla svim osobama koje žele da smršaju. U video-snimcima pokazivala je šta jede, kako se oseća posle operacije i koji su joj planovi za dalje.

- Jedem zdravu hranu, nema tu puno filozofije, a najgore od svega je što ni to ne mogu da jedem ko čovek jer mi brzo bude muka i osećam da sam sita. Počela sam da vežbam kada sam se oporavila od operacije i u teretani sam pronašla svoj mir - rekla je Liv.

Korisnici društvenih mreža su oduševljeni njenom transformacijom, ali Liv otkriva da i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

- Ne radi se o tome da ja želim još da smršam. Svesna sam svog tela i toga da sam smršala 30 kilograma, ali kad god se pogledam u ogledalo vidim sebe od pre, to me zaista boli - iskreno je rekla Liv i ovom izjavom pokrenula lavinu komentara.

- Devojko, izgledaš neverovatno. Prelepa si i zaslužuješ poštovanje bez obzira na veličinu odeće koju nosiš - napisao je jedan čovek.

- Ne dozvoli da ti prošlost pokvari sadašnjost. Glavu gore i napred, lepotice - dodao je drugi.

Liv je odlučila da odgovori na komentare podrške i uputi poruku onima koju su je ponižavali:

- Hvala vam ljudi, stvarno nemam reči koje bi opisale ono što osećam kada čitam vaše komentare. Vi ste mi dali vetar u leđa koji me pokreće da nastavim dalje. Momcima koji su me ismejavali mogu da poručim da sada ne bi ni mogli da mi priđu i da se osveta služi hladna.

Video: Bila je teška 172 kilograma, a za godinu dana smršala čak 70! Ne planira da se zaustavi!

(Telegraf.rs)