Najbolji ljubavni savet holivudske glumice: "Bežite od muškaraca koji ne mogu da prate vašu ambiciju"

Glumica iza sebe ima jako uspešnu karijeru, ali otkriva da "nije zlato sve što sija"

Riz Viterspun je uspešna glumica koja je i dobitnica Oskara, a bila je nominovana i za Emi. Snimila je niz filmova koji su pokupili dobre kritike i uz to je požrtvovana supruga i majka.

Ćerka slavne glumice počela da radi kao hostesa, da bi imala za džeparac (FOTO)

BARBIKE, NOŽEVI, POSTELJINA: Najčudnije stvari koje sakupljaju svetske zvezde (FOTO)

KAO DA SU SESTRE: Majka i ćerka bukvalno identične (FOTO)

Ali, njen put do uspeha bio je posut trnjem koje je morala da pregazi ne bi li se izborila za svoj položaj u industriji kojom dominiraju muškarci.

- Sećam se da sam na početku imala situacije da sam na audicijama za neku ulogu bila uvek okružena muškarcima. Danas je situacija drugačija i ima dosta žena, ali još uvek je neophodno dosta promena što se televizije i filmova tiče - istakla je Riz.

Njen veliki uspeh rezultat je ambicije i borbe za ostvarenje planova koja nije podrazumevala poraz.

- Stvar je u tome da možete da se žalite i živite zarobljeni u takvom životu. Za mene je bes nešto što izvire is dubine. Majka me je savetovala da ako želim nešto da uradim, moram to da uradim sama - objašnjava glumica.

Osnovala je svoju produkcijsku kompaniju u kojoj je mogla da se posveti pričama koje je sama htela da ispriča i to joj se isplatilo. Od tada se bavi produkcijom filmova koji stavljaju žene u centar pažnje.

Ona savetuje ženama da sve što žele mogu da postignu same kroz težak rad, kao i da se klone onih koji ne podržavaju ambiciju.

Bežite od muškaraca koji ne mogu da podnesu vašu ambiciju. Mi moramo da promenimo sliku o tome da su strastvene i žene sa ambicijom same za sebe - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)