Dženifer Lorens otkrila razlog zbog kog izbegava seks po svaku cenu

Poznata glumica priznala je veoma intimnu stvar koju bi malo ko javno podelio

Dženifer Lorens priznala je da "samo laje i ne ujeda" kada je seks u pitanju i da trenutno traži pravu romansu kako bi uživala u njemu.

Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

- Uvek pričam kao da želim seks, ali istina je da sam u prošlosti to radila samo sa muškarcima sa kojima sam isključivo bila u vezi. Pričam tako, ali to zaista ne mislim, izjavila je.

Dvadesetsedmogodišnja glumica otkrila je da njen strah od bacila sprečio da u životu bude zaražena seksualno prenosivim bolestima i dodala - plašim se bakterija i uspela sam da doguram do ovde bez ikakvih bolesti. Penisi mogu da budu opasni!

Ipak, glumica je priznala da traži ljubav.

- Želim da jasno svima stavim do znanja da baš dugo nisam imala seks. Želela bih da budem u vezi, ali to je jako teško ovih dana, dodala je.

Lorens je 2017. godine okončala vezu sa Darenom Aronfoksijem, a pojedine glasine tvrde da je ponovo upalila plamen strasti sa bivšim dečkom, Nikolasom Holtom.

(Telegraf.rs)