Za Dan zaljubljenih se dešava poseban astrološki fenomen - pogledajte kako će uticati na vaš ljubavni život do kraja meseca

Sreća treba da nam bude put, nikako odredište

Ove godine Dan zaljubljenih je zanimljiv zbog toga što se pada kada je Mars u Biku, koji će nas naterati da naše snove, posebno one romantične, počnemo da ostvarujemo.

Kada se Mars preseli u znak Bika, gde će ostati sve do 30. marta, imaćemo i značajan uticaj energije Venere i Riba. Ova kombinacija energija motivisaće nas da tražimo ono što dajemo i borimo se za ono što želimo. Romantična energija imaće uticaja na nas sve do kraja marta i naterati nas da se borimo za ljubav i sreću i da stavimo naše veze na prvo mesto.

Energija Bika učiniće nas prizemljenima i staloženijima. Foto: Pixabay, Shutterstock

Mars je planeta akcije i ambicije, ali u Biku moraće da uspori i da uzme u obzir kvalitete ovog zemljanog znaka.

Ove godine smo pod uticajem energije koja nas tera da se oslobodimo i ne zatvaramo u vezama koje su u okviru naših komfornih zona već da napravimo iskorak i izađemo iz našeg gnezda. Prošle godine smo imali neke momente kada smo saznali istinu na malo grub način, ali smo saznali i šta se dešava kada se zadovoljavamo stvarima koje su mnogo manje nego što mi zaslužujemo ili kada se prepustimo u ruke neke osobe samo zato što ne želimo da budemo sami.

Iako je bilo jako neprijatno vreme i veoma bolno za neke, naučili smo nešto novo u 2019. i sada znamo šta tačno želimo od veze u koju ulazimo i ne želimo da se zadovoljimo ničim manjim od toga.

To ne znači da su se naši standardi povećali i da nismo spremni na kompromis u vezi, već samo da smo došli do te tačke kada ne prihvatamo ništa manje, ne ignorišemo našu intuiciju i ne upuštamo se ni u šta radi čiste zabave. Ova godina je u znaku upoznavanja sebe i toga koliko vredimo kao i ispunjavanju naših želja.

Mars u Biku savršeno će nas izbalansirati. Foto: Pixabay.com

Dok je Mars u Biku tokom Dana zaljubljenih, osetićemo se uvučenim u neke situacije koje imaju potencijal na duge staze. Ukoliko ste u vezi, fokusiraćete se na ciljeve koji se tiču vaše zajedničke budućnosti i pravićete planove i odvajati vremena za vas. To ne znači da ćete se venčati uskoro i preseliti na neko tropsko ostrvo, već da ćete planirati zajednički život. Zbog energije Bika, biće nam potrebno da malo više uživamo u intimnim momentima sa partnerom nego li da izlazimo i partijamo.

Energija koju nam šalju Ribe i Venera donosi nam mnogo ljubavi. Ovaj Dan zaljubljenih je u znaku strasti, senzualnosti i romanse. Osetićemo veću potrebu da prigušimo svetla i uživamo u zagrljaju partnera. Nikome se nikada nije desilo da se jednog jutra probudi i da mu je život kompletno sređen i da ima sve što mu treba. Umesto toga, mali koraci i odluke vode nas putem ostvarenja planova i svega što želimo.

Danas ćemo o ljubavi razmišljati malo drugačije. Ima mnogo romantičnih potencijala, a to što možda nemate partnera ne znači da ćete danas biti sami.

Slušajte sebe i cenite sebe - to je poruka koju nam ovaj period donosi. Foto: Pixabay, Shutterstock

Ukoliko ste singl, sa svom energijom koja vas okružuje bićete mnogo privlačniji i zanimljiviji. Može da se desi da upravo danas privučete partnera koji može da bude neko za dužu vezu, a možda i srodna duša.

Svi nam kažu da da prvo volimo sebe i da gradimo život tako da budemo srećni umesto da tražimo izvor sreće u partneru i vezi. Danas ćemo saznati zašto je to zapravo zaista najvažnije, jer kada živimo život ispunjen ljubavlju onda je samo još više privlačimo u život.

(Telegraf.rs/yourtango.com)