Milijana (21) i Milojko (74) pre nekoliko sati objavili zajedničku fotografiju, a onda su počeli brutalni napadi (FOTO)

Njihova ljubavna priča izazvala je pravu senzaciju na društvenim mrežama

Veza između Milojka Božića (74) koji je 53 godine stariji od Miljane Bogdanović privukla je pažnju javnosti koja je podeljena kada je njihova ljubav u pitanju.

Dok ih neki osuđuju i nazivaju pogrdnim imenima, drugi su na njihovoj strani i navijaju da ljubav pobedi. Njih dvoje se ne obaziru mnogo na zle komenatre ljudi i ne dozvoljavaju da im zli jezici kvare sreću.

Da je tako, potvrđuje i sama Miljana koja je objavila ovu novu sliku sa svojim dečkom na Instagramu:

Reakcije na njenu objavu nisu izostale ni ovog puta. Mnogi su aludirali na to da je njihova veza apsurdna i da je razlika u godinama prevelika da bi njih dvoje bili par. Pored toga što su je nazvali ludom i sponzorušom, komentari nisu bili blagi ni prema njemu.

Ovo su samo neki od komentara:

"Ti si bolesna bre devojkoooo ludača"

"Ova devojka je ta koja ima psihički poremećaj, deda je izlapeo i mator i njega boli uvo za sve, ja mislim da on nije ni svestan šta radi i sa kim je.. Ova bolesna ćurka treba na lečenje pod hitno!"

"Bruka ženskog roda, fujj"

ta te briga, on kad prođe ,kad napuniš 65 god ti, nasledićeš njegovu penziju.takav zakon je sad..strpi se čekaj do 65-e i imaćeš njegovu penziju, prije toga ništa i uživaš ko sad što uživaš haha

Ima i onih koji su na strani ljubavi pa brane ovaj par.

"Meni je samo hit što svi pljujete i komentarišete kao da će to nešto da promeni kod njih. Bre batalite. Ako su bolesni, neka ih.. Ako se vole, neka ih... Šta vam puca ku*ac šta neko drugi radi... Svašta... Samo zabijate nos gde mu nije mesto. Nije vaš život i tačkaaaaaaa."

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju

(Telegraf.rs)